Померла зірка серіалу “Інтерни” Максим Пінскер: що відомо про причину смерті та останні дні життя актора

Щойно стало відомо про те, що у віці 58 років з життя пішов відомий російський актор Максим Пінскер. Чоловік виконував ролі в "Інтернах" та "Час Волкова".

Журналісти повідомили новину про те, що 58-річний відомий російський актор помер у Москві з невідомих причин. Повідомила ЗМІ про це колишня дружина актора Ірина Пінскер.

Максим помер сьогодні вранці, у лікарні у Москві. Завтра проведуть розтин, і ми дізнаємося, що трапилося. Поки що незрозуміло через що він помер”, – розповіла екс-дружина Ірина Пінскер.

За своє життя актор відіграв сотні ролей – за його плечима і об’єктиви камер та сцени театрів. Найбільш відомий актор за ролями у фільмах та серіалах “Інтерни”, “Година Волкова”, “Фізрук”, “Останній міністр”.

Окрім акторської діяльності Максим Пінскер займався і озвучкою – він був затребуваним актором дубляжу. Ви могли почути його у мультфільмі “Рататуй” (там він говорив від імені су-шефа Хорста), а також у мультфільмі “Золотий компас” – зіграв броньованого ведмедя Йорека Бірнісона.

Шанувальники кіноактора, дізнавшись про його смерть, надіслали родині покійного співчуття та слова підтримки. Таке пишуть фанати творчості Максима Пінскера у мережі:

  • “Яке дивне життя – ще вчора чув його голос у мультфільмі, а сьогодні його вже нема… Нехай і не так часто доводилося зустрічати його на екрані або чути як актора дубляжу, але відчувалася міць у його голосі”.
  • “Спочивайте зі світом, Максиме, як шкода, що вас більше немає з нами… Ми сумуватимемо за вашим талантом. Пішов ще один чудовий актор…”
  • “Його роль Йорика Бірнесона – це просто щось із чимось… Хоча й інші ролі він завжди виконував на відмінно. Дуже шкода, що більше не побачимо нових фільмів за його участю. Спочивайте зі світом, Максиме”

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.