Даніель Салем звернувся до Потапа, який сидить в Іспанії: “Ти можеш приїхати і бути з людьми”

Українського репера та продюсера Олексія Потапенка серйозно засуджують у мережі за те, що той відсиджується в Іспанії, доки в Україні триває війна. Скандал почав набирати обертів, коли до Києва повернулася його дружина Настя Каменських.

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України минуло півроку. Весь цей час український співак, продюсер та телеведучий Олексій Потапенко (Потап) перебуває в Іспанії. На початку повномасштабної війни Настя Каменських та Потап розповіли, що виявилися закордоном за кілька днів до початку подій – там вони й залишилися.

Минулого тижня до Києва повернулася Настя Каменських – співачка провела низку благодійних зустрічей та виступила перед волонтерами в Ірпені. Однак Потап свою дружину не супроводжував – він залишився там, де й був.

Даніель Салем засудив позицію Потапа
Даніель Салем засудив позицію Потапа

Таку поведінку української зірки засудив Даніель Салем, телеведучий та ресторатор. У лютому Салем відставив ресторанний бізнес на другий план і вирішив боронити рідну країну у лавах ЗСУ. Саме тому для чоловіка особливо незрозуміла позиція Потапа – Даніель звернувся до співака та заявив, що розчарований у ньому.

Я відчуваю розчарування у деяких зірках. Говорю я не про жінок, а про чоловіків – адже є такі, які в Україні можуть робити більше, ніж десь за кордоном”, – привселюдно поділився своєю думкою Даніель Салем.

Крім того, ресторатор зауважив, що зараз в Україні культура має масштабний вплив – він згадав про так званий “культурний десант”, який сформував Коля Серга.

Коля Серга створив кульутрний десант України
Коля Серга створив кульутрний десант України

На думку Даніеля Салема, в Україні від зірок-чоловіків набагато більше користі, ніж у будь-якій іншій точці планети, адже тут, вдома, вони будуть не просто картинкою, що розмовляє в телефоні чи телевізорі, а живими людьми – будуть разом з усіма українцями боротися проти спільного ворога.

Я не примушую когось брати зброю. Ні, я запрошую всіх додому, приїжджайте та підтримайте українців”, – підсумував Салем.

Можливо, подібне одкровення Даніеля стало своєрідною відповіддю українському телеведучому Славі Дьоміну. Днями той прокоментував повернення Каменських до України без чоловіка.

Потап залишається в Іспанії і там все ще допомагає Україні фінансово. Питання до вас – як ви думаєте, де від нього більше користі: у Європі, де він збирає матеріальну допомогу українцям чи вдома?” – поставив підписникам питання Демін.

Проте варто зауважити, що не один Даніель Салем не розуміє рішення Потапа відсиджуватися за кордоном. Так, найкращий друг і колега Потапа репер Позитив також вважає, що Потапенко має повернутися до України.

Позитив не підтримав найкращого друга у вирішенні залишитися в Іспанії
Позитив не підтримав найкращого друга у вирішенні залишитися в Іспанії

Не лише про Потапа, а й про інших зірок, які під час війни перебувають за кордоном, можу сказати, що коли з ними розмовляю, вони не розуміють – що вони і як вони. Вони не розуміють, що тут відбуваються, адже не бачили ракет і не були в тих містах, у яких ми були”, – поділився своєю думкою Позитив.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.