“Гризня” за Віктора Павліка: співак нарозхват – чоловіка ділять його дружини Лариса Созаєва та Катя Репяхова

Віктор Павлік – відомий український музикант та досить імпозантний чоловік. Чотири рази одруженого співака сьогодні все ще ділять між собою дві обраниці – що відомо про таємничі пристрасті, що вирують навколо Павлика?

56-річний Віктор Павлік проживає насичене та різноманітне життя. Творчий початок співака ніколи не дає себе забути – гастролі, концерти, написання нових хітів, зустрічі з фанатами. Однак у графіку Віктора Павліка знаходиться час і для стосунків із жінками – особисте життя співака ще більш насичене, ніж творче.

Загалом Віктор Павлік був одружений чотири рази – вперше одружився у 18 років, а останнє весілля зіграв у 2020 році. Останні роки життя Віктора Павліка  стає все більш обговорюваним, тому ми вирішили згадати про всіх жінок, з якими був разом артист.

Лідія Павлік

Перша дружина Віктора Павліка
Перша дружина Віктора Павліка

Найперша дружина українського співака – дівчина на ім’я Лідія. Пара узаконила свої стосунки, коли Віктор був у віці лише 18 років. Лідія подарувала Віктору найпершого сина – Олександра.

Народився хлопець 1984 року та успадкував батьківський талант. Павлік молодший зайнявся музичною кар’єрою, а зараз 38-річний Олександр одружений і виховує зі своєю дружиною онука Віктора Павліка.

Загадкова Світлана

Другою дружиною української знаменитості стала загадкова дівчина з Узбекистану на ім’я Світлана, про яку в мережі взагалі немає жодної інформації.

Єдина інформація, яка гуляє по мережі – це те, що Павлік, швидше за все, закрутив з нею роман ще до народження свого первістка Олександра.

Разом пара пробула 8 років, а у шлюбі у них з’явилася донька Христина – тиха та зовсім непублічна дівчина.

Дочка Віктора Павліка Христина від другого шлюбу
Дочка Віктора Павліка Христина від другого шлюбу

Лариса Созаєва

Після розлучення зі Світланою Віктор Павлік полетів до Туреччини, а після повернення в Україну познайомився з майбутньою третьою колишньою дружиною. Лариса Созаєва займалася хореографією у складі ансамблю “Надзбручанка”.

Лариса Созаєва та Віктор Павлік із загиблим сином
Лариса Созаєва та Віктор Павлік із загиблим сином

У тернопільській філармонії наприкінці 1990-х Павлік і побачив Ларису. У 2008 році пара прийняла рішення розійтися, але через чотири роки кохання знову спалахнуло, і Віктор з Ларисою знову одружилися. У 2016 році вони розлучилися остаточно.

У шлюбі у Вікторі та Лариси народився син Павло, який у майбутньому зіткнувся зі страшною хворобою – саркомою. На жаль, перемогти недугу у хлопця не вийшло і 2020 року він помер.

Катерина Репяхова

Молода Катерина Репяхова з Віктором Павліком
Молода Катерина Репяхова з Віктором Павліком

За словами екс-дружини Віктора Павліка Созаєвої, зустрічатися з майбутньою новою дружиною той почав ще коли перебував у відносинах з Ларисою. Проте Катерина не вважає, що зруйнувала сім’ю – на її думку, вона врятувала українського артиста.

Репяхова заявляла, що у момент їхнього знайомства Віктор страждав через проблеми з алкоголем і тоді плече підтримки йому підставила не Лариса Созаєва, а саме вона.

Пара познайомилася у 2015 році за випадкового збігу обставин – хтось би назвав такий сценарій долею. Катя завжди захоплювалася творчістю майбутнього чоловіка, а тому в рік їхнього знайомства вирішила відвідати концерт Павліка. Дівчина приїхала до Миколаєва та зупинилася у сусідньому від Віктора номері.

2019 року Павлік зробив їй пропозицію, а через рік у них з’явився син.

Син Віктора Павліка та Катерини Репяхової
Син Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Пропонуємо подивитися відео на YouTube каналі “Однієї хвилини” про те, як екс-дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва ділить співака із нинішньою дружиною Катею Репяховою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.