Дмитро Гордон уперше показав молодшу дочку: їх розлучила війна – публіка залишилася у захваті

Чи не найвідоміша особа в інформаційному просторі України Дмитро Гордон у мережі поділився милим відеороликом, на якому його дочка співає пісню. Шанувальники оцінили талант молодшої дочки Гордона.

Дмитро Гордон відомий практично кожному українцю. Шоумен збудував свою кар’єру так, що його інформаційний продукт потрапляє у поле інтересів багатьох категорій населення. Молоді люди створюють смішні відео та картинки за участю Гордона, а старші – із захопленням та інтересом дивляться його інтерв’ю.

Дмитро Гордон рідко ділиться подробицями з особистого життя – хоча у своїх інтерв’ю він завжди намагається випитати у гостей усі секрети, сам нечасто ділиться із шанувальниками особистими моментами. Проте таке зрідка трапляється.

Сьогодні саме той випадок, коли Дмитро Гордон відкрив ширму і показав найцікавіше – сімейне життя. Дмитро опублікував відео з молодшою дочкою, вперше продемонструвавши свою маленьку дитину в соціальних мережах. Публіка була в захваті від чуттєвості Гордона і поспішила залишити нагадування про це.

На відео молодша донька українського журналіста сидить на колінах у бабусі та разом із нею співає пісню “Ой, у лузі червона калина”. На вулиці яскраво світить сонце, що надає відео особливої атмосфери, а ніжний дитячий голос і гарна усмішка зворушили навіть найчерствіших передплатників Гордона.

У підписі до відео Дмитро Гордон зауважив, що маленькій Ліані 2 роки та 10 місяців, 6 місяців з яких він не бачив свою доньку через війну. Журналіст додав, що він і уявити не міг, що його донька має такі чудові вокальні дані.

Нагадаємо, що хоча Дмитро рідко говорить про особисте життя, він часто згадує свою дружину і за сумісництвом колегу Алесю Бацман. Жінка також працює у сфері журналістики та є телеведучою.

Бацман та Гордон виховують трьох спільних дітей
Бацман та Гордон виховують трьох спільних дітей

Гордон і Бацман познайомилися у 2006 році, а стосунки розпочали у 2011. У подружньої пари є три щасливі дочки (від попередніх шлюбів у Дмитра Гордона є ще чотири дитини).

Алеся Бацман в одному з інтерв’ю зізналася, що у них із Дмитром Гордоном чудові та здорові стосунки – пара рідко свариться, майже ніколи, а навіть якщо бувають суперечки, то у великі скандали вони ніколи не переростають.

Бацман розповіла, що будь-які дискусії, які виникають між нею та Гордоном, часто на політичну тему – подружжя обговорює спільний інтерес і суперечка швидко закінчується.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.