Від Влада Ями до Ектора Хіменеса-Браво: найгучніші романи Наталії Могилевської – особисте життя співачки

Фатальна красуня Наталія Могилевська розбила не одне чоловіче серце. За плечима співачки багато і підтверджених, і розбитих у пух і порох чуток про "таємні зустрічі". Пропонуємо розібратися по порядку – редакція "Однієї хвилини" підготувала розповідь про історії, які приховує українська зірка.

За роки активної кар’єри Наталія Могилевська запам’яталася фанатам, як яскрава співачка, талановита актриса, телеведуча та музичний продюсер. У портфоліо української знаменитості безліч гідних робіт, проте Могилевське її особисте життя прославило навіть більше, ніж професійна діяльність.

Виконавиця встигла зарекомендувати себе як справжню серцеїдку.

Наталія Могилевська офіційно була одружена двічі
Наталія Могилевська офіційно була одружена двічі

Народилася майбутня зірка у столиці України у родині геолога та кухаря. Батько Наталії Олексій Могила помер рано – дівчина була ще зовсім юна, коли її матері довелося взяти на себе відповідальність поодинці утримувати двох дочок. У цей переломний момент життя вона і стала для неї найкращим другом, а тому в майбутньому, коли мати Могилевськоъ померла, це стало для співачки величезним горем.

Наталія Могилевська вперше одружилася далекого 2004 року, а заміж вона вийшла за бізнесмена Дмитра Чалого. До весілля майбутні наречені тривалий час зустрічалися, проте після весілля з’ясувалося, що цукерково-букетний період абсолютно незрівнянний із щоденним побутом.

Могилевська зачекала півроку, а після – пара розлучилася. Як зізналася пізніше сама співачка, вона вже за тиждень зрозуміла, що з Чалим їм не по дорозі.

Наталія Могилевська не довго прожила у першому шлюбі
Наталія Могилевська не довго прожила у першому шлюбі

Другий чоловік Могилевської – Єгор Долінін також займається власним бізнесом. Разом вони прожили п’ять років, а сама Могилевська для себе спіткала доросліші та усвідомленіші стосунки. Однак, незважаючи на це, прожити разом “довго та щасливо” не вийшло.

Після розлучення Наталія Могилевська фігурувала у багатьох чутках – їй приписували романи і з хореографом Владом Ямою, зі співаком Дмитриченком, танцюристом Раду Поклітару, а також із продюсером Олегом Вороновичем. Навіть якщо чоловіки підтверджували роман із зіркою, сама Могилевська завжди заперечувала всі зв’язки.

Крім того, шанувальники одного разу запідозрили, що Могилевська вагітна від кухаря та ресторатора Ектора Хіменеса-Браво. Однак ці чутки не підтвердились. У мережі часто з’являються коментарі про те, що Наталія Могилевська може бути вагітна, проте ще жодного разу ця чутка не виявилася правдивою.

Сама співачка неодноразово розповідала, що не заперечує наявність у своєму житті коханців. Однак, за словами Наталії Могилевської, супутника життя вона досі не знайшла. Все своє кохання зірка віддає домашньому улюбленцю – чорному лабрадору.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?