“Чекають у кущах”: Потап, Олег Винник, Монатик та інші зірки, які висиджують війну за кордоном

У лютому 2022 року росія розпочала повномасштабний наступ на територію України. Війна розкрила особистості багатьох зірок із зовсім іншого боку. І поки одні постали перед українцями, як герої, інші розчарували своїх шанувальників.

З 2014 року Україна страждає від дій свого горе-сусіда – окупація півострова Криму, озброєна агресія на території Донецької та Луганської областей, а надалі й початок повномасштабної війни. В українському шоу-бізнесі “крутяться” зірки, які почали допомагати Україні з 2014 року, а є й ті, до яких усвідомлення прийшло лише у лютому. Однак залишаються й такі, хто ніби заплющив очі на те, що відбувається.

Серед знаменитостей, які розчарували своїх колег та фанатів, Потап (Олексій Потапенко), Олег Вінник та Монатик.

Потап

Потап не повернувся до України через проблеми зі здоров'ям
Потап не повернувся до України через проблеми зі здоров’ям

Український музикант та продюсер Олексій Потапенко виїхав до Іспанії із дружиною Настею Каменських ще за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення. Згодом пара вирішила відсидітися за кордоном, а Потап прийняв рішення не повертатися додому.

Коли ситуація в рамках можливого стабілізувалася, а всі знаменитості поспішили повернутись в Україну, Настя Каменських також приїхала до Києва. Однак Потап так і залишився в Іспанії, викликавши у свій бік шквал незадоволених коментарів.

Пізніше в інтерв’ю Каменських озвучила причину, через яку Потап залишається в Іспанії – зірка зазнає посттравматичного стресу, який виражається в серйозних проблемах зі здоров’ям. У музиканта відібрало половину обличчя – паралізувало настільки, що він навіть не міг їсти і пити.

Олег Винник

Винник виїхав на лікування ще до початку повномасштабної війни
Винник виїхав на лікування ще до початку повномасштабної війни

З початку повномасштабної війни Олега Винника буквально втратили з усіх радарів. Співака ніяк не могли побачити в Україні ні найуважніші фанати, ні найдокучливіші папараці. Зрештою, зірка засвітилася в Німеччині – цим Винник накликав на себе багато критики.

Олега закликали повернутися в Україну, підтримувати людей тут і зараз, а не “відсиджуватися” за кордоном, доки українці щодня гинуть. Згодом адвокат Олега Винника поділилася причиною відсутності зірки в Україні.

За її словами, ще до початку повномасштабного вторгнення у Винника почалися серйозні проблеми зі здоров’ям, лікувати які потрібно саме в Німеччині. Крім того, адвокат додала, що співак усіляко допомагає Україні та українцям з-за кордону.

Монатик

Монатик поїхав із сім'єю до Іспанії до початку повномасштабного вторгнення
Монатик поїхав із сім’єю до Іспанії до початку повномасштабного вторгнення

Український співак Дмитро Монатик вирушив із дружиною та дітьми до Барселони ще до початку повномасштабної війни. Коли росія у лютому 2022 року вторглася на територію України, артист вирішив залишатися в Іспанії, проте пообіцяв безперечно повернутися додому після закінчення благодійного туру.

За визнанням самого Дмитра, спочатку він хотів іти на фронт, проте після спілкування з військовими вирішив, що буде кориснішим у культурній обороні. Монатик зізнався, що не раз докоряв собі за те, що залишається в безпечному місці, проте, як бачимо, повертатися додому він не поспішає.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.