“Радуйся мовчки!”: дружину Решетника розкритикували в мережі за те, що вона веселиться під час війни в країні

Дружина телеведучого Григорія Решетника Крістіна опублікувала у соціальну мережу Instagram фотографії, на яких весело позує, обіймаючи своїх дітей. Шанувальники розкритикували зірку за те, що та радісно відпочиває під час війни.

Дружина відомого українського шоумена та телеведучого Григорія Решетника вирішила влаштувати їхнім дітям маленьке свято. З нагоди закінчення літніх канікул і початку навчального року Крістіна Решетник відвела трьох синів в аквапарк. Проте шанувальники розкритикували дівчину в мережі.

В описі до посту дівчина заявила, що натуру дітей не змінити – вони завжди хочуть свята та веселощів, а тим більше коли все навколо сіре і страшне. Христина розповіла, що подарувала своїм синам небагато свята та відвела їх до аквапарку. Там діти купалися і вдосталь награлися у воді.

Шанувальники були шоковані подібними фотографіями, а тому поділилися у коментарях до посту своїм обуренням. Так, на думку підписників, ділитися подібними знімками під час повномасштабної війни в країні – це як мінімум аморально та неприйнятно. Коментатори звернули увагу зірки на той факт, що поки вона вихваляється щасливим проведенням часу, деякі не мають можливості навіть вийти на вулицю через постійні обстріли.

Підписників обурив той факт, що Христина Решетник, судячи з поведінки, не розуміє, що деякі діти ніколи більше не побачать своїх батьків, а багато батьків у війну втратили дітей. Тому поділилис міркуваннями коментатори, публікувати подібні знімками в такий важкий для країни період – недоречно.

  • “Київ – це ніби абсолютно інший світ…”
  • “Краще б не викладали таке… У нас же нема своїх дітей, і наші діти не хочуть такого. Боїмося навіть на вулицю вийти. Як швидко Київ про все забув…”
  • “До війни з радістю стежила за кожним оновленням, переглядала усі ваші фотографії, а зараз… Занадто багато у вас щастя на тлі всіх обстрілів. Подумайте над цим…”

Проте Крістіна Решетник не мовчала і відповіла на хвилю хейту. Так, за словами дружини українського телеведучого, її діти мають право відпочити від сирен та відчути себе просто дітьми.

Я, як мама, намагаюся, щоб мої діти посміхалися та жили повноцінним життям – наскільки це можливо під час війни, та враховуючи, що вони живуть під сиренами та бомбами від 24 лютого

, – заявила в мережі Крістіна.

Однак у коментарях зірці залишили й позитивні коментарі. Підписники захопилися дітьми знаменитої пари, а також побажали, щоб на їхніх обличчях усмішка з’являлася набагато частіше.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?