“Я не можу облаштувати їм побут”: Джамала пояснила, чому кинула дітей на сестру, а сама вирушила до Польщі

Двоє синів української співачки кримсько-татарського походження зараз перебувають не поряд із матір'ю. Поки Джамала виступає та бере участь у різних шоу у Польщі, її діти залишаються у Туреччині із сестрою співачки.

З початку повномасштабної агресії росії проти України Сусанна Джамаладінова вимушено залишила територію рідної країни та тимчасово вирушила в гості до сестри Евеліни, яка мешкає в Туреччині. Пізніше відома співачка наважилася почати давати благодійні концерти по всьому світу з метою допомогти Україні виграти війну.

Окрім іншого, Джамала стала учасницею польського варіанта телешоу “Танці зі зірками”, а тому вирішила тимчасово переїхати до Польщі. Нещодавно зірка зізналася журналістам, що дуже сумує за своєю родиною і надзвичайно засмучена тим фактом, що їм довелося надовго розлучитися.

Джамала поділилася з журналістами одкровенням про синів
Джамала поділилася з журналістами одкровенням про синів

Однак, додала Джамала, їй не хочеться сильно скаржитися, адже вона чудово розуміє – є люди, які проходять набагато гірші випробування. При цьому, за словами співачки, їй сумно через те, що вона не вдома і не бачить своїх дітей.

Українська співачка пізніше зізналася пресі, чому не забирає дітей до себе до Польщі, а залишає їх на плечах сестри. За визнанням Джамали, вона не має можливості створити для синів необхідний комфорт, і тому вона з чоловіком прийняла рішення тимчасово залишити дітей у Туреччині.

Співачка поділилася одкровенням, що для неї важливо забезпечити своїх дітей комфортними та гідними умовами. Поки що Джамала не може похвалитися тим, що знає, куди відправити дітей до садка, де вони можуть навчатися і де відпочивати. А тому, зізнається зірка, вона хоче трохи почекати, перш ніж перевозити синів до Польщі.

Вони з моєю сестрою, бо тут я їм влаштувати нормальний побут не можу. Я хочу, щоб були нормальні умови, садок, щоб вони були поряд зі мною. А на це потрібен час, багато часу. Я їх не бачила вже близько трьох тижнів і неймовірно сумую за ними

, – поділилася з шанувальниками Джамала.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про те, як живуть родичі Джамали у тимчасово окупованому Криму . Сусанна вперше поділилася з фанатами одкровенням стосовно того, як її сім’ї вдається виживати на острові, тимчасово зайнятому російськими окупантами.

Так, за словами Джамали, її родичам доводиться “не солодко”, проте вони дуже чекають на звільнення і навіть радіють вибухам на території Криму, оскільки це дарує їм почуття майбутнього звільнення.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.