Педан віддав вчитися доньку до дорогого університету: як “тимчасово безробітний” ведучий сплатить навчання?

Після одкровення про безробіття Педан розповів, що його дочка навчатиметься у найдорожчому університеті України. Як має намір платити за навчання український телеведучий?

Вересень майже у всіх асоціюється з початком нового навчального року, знаннями та гранітом науки. Нещодавно ми розповідали, куди українські зірки відправили навчатись своїх дітей , а сьогодні стало відомо, де планує провести чотири роки життя Валерія Педан.

Дочка відомого українського телеведучого Олександра Педана вступила до одного з найкращих та найдорожчих університетів країни. Сьогодні з нагоди Дня знань Педан на своїй сторінці в Instagram поділився новиною про те, що Валерія навчатиметься в Українському католицькому університеті у Львові.

Майбутньою професією дівчина обрала соціологію.

Вчитися Валерія Педан буде на контрактній основі. Про це стало відомо зі списку абітурієнтів 2022 року – цей список розміщено на сайті vstuр.osvita.ua. У загальному топі вступивших до УКУ вона стоїть під тридцять п’ятим номером. Крім того, відомо, що національний мультипредметний тест (заміна ЗНО для випускників 2022 року) вона склала з балом 177,4.

Нагадаємо, що у школі Валерія навчалася добре. На завершення випускного класу дівчину нагородили золотою медаллю.

У своєму пості у соціальній мережі ведучий Олександр Педан відзначив старання доньки та заявив, що пишається своєю дитиною. Крім того, за словами артиста, для нього важливо, що дочка обрала університет саме в Україні. На думку Педана, у нашій країні найкращу освіту та молоді варто ставити у пріоритет навчання та проживання в Україні, щоб після перемоги відбудувати країну.

Шановні діти, студенти! Ваша робота у школах та університетах – найбільший внесок у нашу перемогу!

, – поділився у пості думкою Олександр Педан.

Також український телеведучий побажав усім учням та студентам насиченого та продуктивного навчального року. Артист висловив свої надії на можливість навчатися в аудиторіях, адже тільки учні зможуть відчути смак справжнього життя студента.

Олександр Педан зізнався, що зараз практично безробітний
Олександр Педан зізнався, що зараз практично безробітний

Проте багатьох зацікавило питання оплати навчання Валерії Педан. Як було зазначено раніше, вчитися дівчина розпочне на контрактній основі. Навчання в Українському католицькому університеті на її спеціалізації коштує 80 тисяч гривень.

Нещодавно Олександр Педан зізнавався, що зараз практично безробітний. Під час війни попит на послуги у сфері значно зменшився, а тому роботи у зоряного ведучого не залишилося.

Так, за словами Педана, він живе на заощадження і, за розрахунками Олександра, їх вистачить буквально на півроку. Ось тільки телеведучий не ділився, чи входить до цих розрахунків графа “навчання в університеті”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.