“Мама форму випрала”: Вєрка Сердючка з’явилася зі шкільним дзвінком у руках і порадувала публіку

На честь сьогоднішнього Дня знань Андрій Данилко повернувся до образу Вєрки Сердючки – знаменитість насмішила шанувальників кумедними фотографіями в амплуа першокласниці

День знань завжди був радісною подією та одним із найулюбленіших свят усіх українців. Цього року війна перевернула все з ніг на голову, змінивши мислення та сприйняття світу. Хоча перше вересня цього року не можна назвати веселим, зірки все ж таки намагаються підбадьорити українців і внести щось хороше у сьогоднішній день.

Так, Андрій Данилко вирішив скористатися безпрограшним варіантом – повернути на екрани шанувальників знамениту Вєрку Сердючку. Артист показав кумедні фотографії, які у багатьох викликали не лише щирий сміх, а й ностальгію.

Вєрка Сердючка розсмішила шанувальників у День знань
Вєрка Сердючка розсмішила шанувальників у День знань

На сторінці Вєрки Сердючки у Instagram з’явилися архівні фотографії, на яких знаменитість виступає у радянській шкільній формі. Навколо Сердючки зібрався різний контингент від типових шкільних вчителів до однокласників Вєрки. На одному з фото вона стоїть навпроти шкільної дошки, на якій висить нотний стан, а на іншому знімку зірку несуть на руках, поки та дзвонить у дзвінок.

Однак, якщо першокласниць несе один міцний випускник, то для Сердючки довелося виділити аж два богатирі з уявного 11 класу. На цьому знімку Сердючка смішно дзвонить у шкільний дзвінок, поки двоє хлопців намагаються не впустити “першокласницю”.

Сердючка дзвонить у шкільний дзвінок на руках випускника
Сердючка дзвонить у шкільний дзвінок на руках випускника

Шанувальники Андрія Данилка приємно відгукнулися про повернення легенди. У коментарях передплатники поділилися своїми емоціями щодо незвичайного привітання з Днем знань. Так, фанати з гумором поставилися до посади Сердючки.

  • “Цей гумор ніколи не застаріє, як і сама Віра”;
  • “Мама форму випрала!”;
  • “Заради Вєрки та до школи ходив би”;
  • “Це шедевр! Андрій Данилко – незрівнянний!!”;
  • “Який ви талановитий! Всім гарного навчального року, хоч він вийшов і незвичним для нас”;
  • “Захотілося ще раз подивитися цей фільм про Віру!”
  • “Мамо, я прийшла до школи вчитися, а не їсти! Дайте портфель!”
Андрій Данилко незвичайно привітав передплатників
Андрій Данилко незвичайно привітав передплатників

Опубліковані Андрієм Данилком знімки надихнули його підписників ще раз переглянути новорічний мюзикл “Пригоди Вєрки Сердючки”. У фільмі глядачі могли спостерігати життєвий шлях знаменитості, який розпочався у сільському колгоспі. За сюжетом фільму Сердючка досягає висот у кар’єрі та стає зіркою великої сцени.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.