Дмитро Комаров очікує поповнення: незабаром у сім’ї телеведучого народиться ще одна дитина

Український телеведучий Дмитро Комаров поділився із шанувальниками гарною новиною – у родині знаменитості очікується поповнення. Несподіване фото в мережі порадувало публіку

Дмитро Комаров – відомий український телеведучий, який найбільше прославився завдяки передачі “Світ навиворіт”. Здавалося б, чоловік абсолютно незворушний і беззаперечно безстрашний. Для Комарова не страшно випробувати отруйну їжу, поспілкуватися з японськими якудзами або спробувати вполювати крокодилів або піраній.

Таким його бачать телеглядачі більшу частину екранного часу. Проте, окрім захоплюючої та небезпечної професії, у Дмитра Комарова є чудова родина, в якій незабаром очікується поповнення. Так, нещодавно стало відомо, що сестра телеведучого перебуває при надії – 33-річна Ангеліна Комарова вдруге стане мамою та подарує старшому братові другого племінника чи племінницю.

У соціальній мережі Instagram на особистій сторінці дівчина поділилася стильним знімком, на якому в білому вбранні крокує центром Києва, навпроти столичного ЦУМу, а в руках тримає кілька соняшників. Поки Ангеліна задумливо дивиться в далечінь, повз проїжджають машини, а дівчина поправляє симпатичний білий капелюшок.

Взута дівчина в екстравагантні туфлі на високих товстих підборах, а на плечі у неї висить акуратна сумка. Весь образ дівчини зібраний у виключно білому кольорі, що робить фотографії “легкими” та літніми.

Багато чого сталося в житті за цей період, як і в житті кожного українця… Але в мене за цей час ще й виріс великий живіт. Насолоджуйтесь фотографіями з моєї вагітної фотосесії у центрі найкращого міста на планеті

, – мило і трохи філософськи підписала Ангеліна Комарова пост в Інстаграм.

Дівчина також повідомила, що дізналася новину про свою вагітність за кілька днів до повномасштабної війни. Старший брат вагітної Ангелини залишив у коментарях серця, проте варто підозрювати, що Комаров знав про вагітність дівчини задовго до того, як вона вирішила поділитись новиною з підписниками.

Сестра Дмитра Комарова Ангеліна та дружина ведучого Олександра Кучеренко
Сестра Дмитра Комарова Ангеліна та дружина ведучого Олександра Кучеренко

Нагадаємо, що Ангеліна Комарова є одним із найкращих столичних стилістів. Дівчина, як і її зірковий старший брат, обожнює подорожі та екстремальний активний відпочинок. До речі, її чоловік зробив їй пропозицію за кордоном – у подорожі по США.

Дівчина вже має дитину – маленьку доньку Алісу.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.