“Зроблене обличчя вас псує”: Єфросініна надто захопилася пластикою обличчя – шанувальники запідозрили недобре

Маша Єфросініна натрапила на хвилю хейту у свій бік – підписники знаменитості в мережі запідозрили ведучу у надмірній любові до пластики та косметологів. Єфросініна не промовчала і з гумором відповіла хейтерам

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросініна нещодавно поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новиною про те, що в рамках благодійної акції “Дорога добра” вдалося зібрати 2,5 мільйона гривень, які будуть витрачені на сучасне обладнання для медичної діяльності.

І поки частина передплатників раділа та хвалила Єфросінину за величезну працю, яку та проробила в товаристві з колегами, знайшлися й такі, що обдарували зірку “компліментами”. У коментарях до поста деякі підписники залишили свої припущення щодо того, що Єфросініна “зловживає походами до косметолога”.

Більше того, зірку звинуватили у надмірному хірургічному втручанні та дорікнули за те, що та, нібито, надто сильно змінила свою зовнішність. Злісні коментатори не забули згадати і те, що зірка дуже схудла і їй варто “негайно почати їсти, щоб зовсім не стати анорексичкою”.

Маша Єфросініна й справді сильно схудла і ділилася з шанувальниками подробицями події. Так, за словами знаменитості, на тлі сильного стресу через повномасштабне вторгнення росії на територію України у ведучої практично зник апетит, через що та й скинула вагу.

Проте, на злісні коментарі недоброзичливців Маша не ображається. Більше того, вона відповіла всім хейтерам з гумором і подякувала їм за те, що вони повернули її у довоєнний час, коли всім було цікаво лише те, як образити зовнішній вигляд українських зірок.

Єфросініна опублікувала пост у відповідь в Інстаграм, прикріпивши до нього свій чорно-білий знімок.

Боже, люди, радість яка! Зайшла в коментарі під передостанніми відео, і як вивалилися на мене довоєнні відчуття: “перероблена, вся у філерах, косметолог – відстій, стара-худа, анорексічка!” Дякую вам, аж легше стало

, – з гумором підписала фотографію Єфросініна.

Друзі та колеги української телеведучої зрозуміли натяк знаменитості та приєдналися до гуморного загону. Так, інші українські зірки у коментарях під новим постом у смішній формі відповіли всім недоброзичливцям.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.