“Філіп Кіркоров залежить від господаря”: Камалія озвучила припущення про свого колишнього кращого друга

Колись українська співачка Камалія тісно дружила із російським артистом Філіпом Кіркоровим. Проте, з початком повномасштабного вторгнення росії все кардинально змінилося – співачка поділилася подробицями

Українська співачка Камалія раніше перебувала з російським виконавцем Філіпом Кіркоровим у тісних дружніх стосунках. Артисти тепло спілкувалися, проводили разом дозвілля, а також виступали разом на сценах у різних куточках планети.

Проте, з початком повномасштабної війни вони опинилися по різний бік барикад – Кіркоров підтримав дії путіну та російської армії, а Камалія і зовсім зізнавалася, що була готова піти до лав ЗСУ , щоб захистити рідну країну.

З цього приводу співачка Камалія висловила сміливе припущення про те, чому Кіркоров “прогнувся” під систему та підтримав вторгнення до незалежної держави. Так, за словами Камалії, російський співак може і не підтримувати дії путіна, проте його “прихильність до господаря” змусила його на весь світ заявити про свою згоду.

Між артистами з першого дня їх знайомства склалися теплі дружні стосунки, а тому 24 лютого, в день початку повномасштабного вторгнення, Камалія без задньої думки набрала номер друга, щоб закликати його виступати проти відкритої агресії росії.

Камалія та Кіркоров були дуже близькими друзями
Камалія та Кіркоров були дуже близькими друзями

Однак, за словами артистки, Філіп Кіркоров проігнорував слова подруги і пропустив їх повз вуха. Пізніше російський виконавець взагалі заблокував Камалію і перестав відповідати на її дзвінки та повідомлення.

Я почала писати, намагалася зателефонувати йому, але все марно, ніби під землю провалився. Мені здається, що він просто додав мене до “чорного списку”. Хоча ми були з ним друзями.

, – поділилася одкровенням українська зірка в інтерв’ю для Rostyslove Production у YouTube.

Філіп Кіркоров відкрито підтримує політику президента росії володимира путіна, публікуючи в мережі провокаційні пости та фотографії. Але навіть така поведінка артиста не до кінця переконала Камалію у його неадекватності.

Мені здається, що всередині він зовсім іншої думки. Але щоб догодити своєму господареві, він каже речі, які його господареві путіну сподобаються. Він дуже від нього залежить

, – резюмувала зірка.

Чи намагається Камалія виправдати Філіпа Кіркорова чи просто хоче вірити в те, що її колишній найкращий друг не такий поганий, яким може здатися – невідомо. Проте, з точністю можна сказати одне – Кіркоров зробив свій вибір.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.