Живіт ще не видно: вагітна Настя Каменських знялася в кліпі в одязі не для майбутньої мами (Відео)

Анастасія Каменських нарешті презентувала кліп на пісню "Кришталь", яку зняла ще до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Шанувальники помітили, що на знімках ще не видно живота, що округлився

За тиждень до початку повномасштабної війни в Україні Анастасія Каменських зняла кліп на нову пісню “Кришталь”, написану українською мовою. Зірка планувала презентувати кліп на початку березня, проте війна змінила всі плани. Співаці вдалося поділитися з публікою гарними кадрами лише 2 вересня.

Після початку повномасштабного наступу росії Каменських довго мучила себе сумнівами – чи варто презентувати шанувальникам знятий у середині лютого кліп, чи відкласти його прем’єру на невизначений термін. До речі, у серпні співачка вперше повернулася до України після довгої відсутності та виступила з благодійними концертами.

Згодом українська зірка знову пурхнула з гастролями за кордон, а на знак уваги залишила українській публіці новий захоплюючий кліп. Вперше на широку публіку пісня “Кришталь” прозвучала у рамках європейського благодійного турне, на якому виступала і Каменських. Саме після виступу з цією піснею артистка почала замислюватись про те, що кліп таки варто опублікувати.

Коли шанувальники почали активно “випрошувати” у зірки поділитися кадрами нового кліпу, Анастасія Каменських ухвалила остаточне рішення та почала “підігрівати” публіку, готуючи до презентації.

“Кришталь” – це пісня про складний тернистий шлях. Спочатку там було закладено абсолютно інший зміст, але я зрозуміла, що сьогодні вона звучить абсолютно інакше. Незважаючи на романтизацію відносин, є й інший бік, з яким сьогодні стикаються лише небагато пар.

, – прокоментувала свої думки щодо тексу пісні Анастасія Каменських.

Співачка розповіла, що вклала особливий зміст у текст цієї пісні та поділилася в ній моментом, коли рідні люди раптово різко і несподівано стають один одному чужими. Анастасія Каменських заспівала про ті часи, коли колись близькі люди перестають один одного слухати та чути, у них з’являються свої переживання та історія ділиться на двоє – вже немає “ми”, а залишається лише два “я”.

Люди розмовляють про те саме, але вже зовсім різними мовами. Все це, на думку Каменських, віддаляє людей і робить так, що кохання витрачає орієнтир. Тоді спільна дорога до світлого майбутнього та спільного щастя починає здаватися складною та нескінченною.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.