“Бідний душею та інтелектом”: чоловік зрадниці Регіни Тодоренко Влад Топалов серйозно зганьбився в мережі

Сімейство зрадників із Росії вміє зганьбитися на публіці. Поки Регіна Тодоренко зайнята вихованням двох дітей, Влад Топалов вирішив підхопити ініціативу зіркової дружини та виставив себе посміховиськом

Днями російський співак Влад Топалов поділився на особистій сторінці в Instagram знімком, на якому в бейсболці та із запалими очима позує на тлі гарної лісової місцевості. Деякі шанувальники припустили, що причиною такого втомленого вигляду може стати ініціатива Тодоренко провести парні пологи.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що Регіна Тодоренко поділилася відвертими подробицями особистого життя чоловікові. Телеведуча розповіла, що спочатку відповів її чоловік на пропозицію взяти участь у пологах.

Варто зазначити, що на опублікованому знімку Влад Топалов виглядає не просто втомленим або не виспаним – знаменитість буквально за місяць різко постаріла. Небайдужі шанувальники зазначили, що зіркова пара даремно вирішила народжувати вдвох, адже це принесло незворотні наслідки для російського виконавця Влада Топалова.

Регіна Тодоренко довгий час умовляла чоловіка на незвичайну практику – вперше вони про це заговорили ще під час першої вагітності зірки. Тоді Топалов навіть не хотів обговорювати можливість відвідування пологів. Музикант доводив, що після подібного вони ніколи не стануть колишніми, а їхнє інтимне життя і зовсім кардинально погіршиться.

Однак, під час другої вагітності Регіні Тодоренко все ж таки вдалося вмовити чоловіка. Після парних пологів Влад Топалов став для своєї дружини справжнім героєм, ось тільки якою ціною…

Шанувальники розкритикували зовнішній вигляд Топалова
Шанувальники розкритикували зовнішній вигляд Топалова

Критику щодо зовнішнього вигляду Топалов не сприйняв і почав різко критикувати шанувальників, чим викликав ще більшу хвилю хейту і серйозно зганьбився. Після подібних “повчань” стало схоже, що Влад Топалов в істериці намагається повернути колишню популярність і всіма силами привертає до себе увагу.

Замість того, щоб пропустити критику і чутки повз вуха, Топалов не зміг промовчати. Зірка зауважила, що є такий тип людей, які “настільки бідні душею, тілом та інтелектом, що без розбору пишуть всякий бруд”.

І найкумедніше, що їм відповідають завжди тільки такі самі

, – прокоментував Топалов, зганьбивши самого себе. Виявилося, що найкумедніший факт – це те, що знаменитість віднесла себе до типу людей, які є бідними душею, тілом та інтелектом, адже він відповів на цей “бруд”.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.