“Як виїхав?”: Володимир Остапчук пурхнув за кордон під час війни, а молоду дружину залишив удома

Український телеведучий вляпався в черговий скандал і не був готовий до настільки негативної реакції публіки. Володимир Остапчук знову покинув Україну і цього разу вирушив до Польщі

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну було запроваджено військовий стан, що передбачає обмеження виїзду чоловіків призовного віку за межі країни. Однак згодом правила пом’якшили і певним категоріям населення дозволили тимчасово залишати межі України.

Під пом’якшення правил потрапила категорія культурних діячів України – чоловікам із українського шоу-бізнесу дозволили тимчасово залишати країну для волонтерської діяльності, благодійних концертів та інших заходів, які можуть допомогти державі та громадянам.

З моменту пом’якшення обмежень на виїзд в Україну залишали багато українських чоловіків. Так, Володимир Остапчук уже вдруге виїхав за межі України та знову нарвався на критику з боку шанувальників. Зацікавлена публіка поставила зірці резонне питання – як Остапчук залишив країну? Однак, фанати забули уточнити, з якою метою шоумен виїхав за кордон і чому останнім часом він робить це так часто.

Український гуморист, комік, телеведучий та ведучий радіомовлення Володимир Остапчук поділився з фанатами історією у соціальній мережі Instagram, на якій у геолокації відзначено Польщу, місто Варшава.

На особистій сторінці в Інстаграм Остапчук поділився знімками нічної Варшави
На особистій сторінці в Інстаграм Остапчук поділився знімками нічної Варшави

На своїй сторінці ведучий поділився кадрами Варшавської прогулянки, після чого в особисті повідомлення зірці “прилетіло” повідомлення з питанням, як Остапчуку вдалося залишити територію України. На повідомлення шоумен відповів коротко та лаконічно, заявивши, що виїхав до Польщі машиною.

Телеведучого зненацька застали питанням
Телеведучого зненацька застали питанням

Однак, можна підозрювати, що подібна відповідь не задовольнить інтерес публіки і жодним чином не поверне Володимиру Остапчуку загальне захоплення. Так, шоумен не відповів, з якою метою приїхав до Варшави і чому зачастив зі світовими “гастролями”.

Остапчук зазначив у геолокації Варшаву
Остапчук зазначив у геолокації Варшаву

Варто зазначити, що вирушив у подорож Остапчук найімовірніше один. На жодному зі знімків, опублікованих ведучим, не було видно його молодої дружини Крістіни Остапчук.

Нагадаємо, що раніше у серпні зірка вже виїжджала за кордон. Наприкінці останнього літнього місяця шоумен вирушив до Канади, щоб уперше за півроку побачитися зі своїми дітьми від першого шлюбу. На початку повномасштабної війни колишня дружина Остапчука Олена разом із дітьми переїхала до Канади. Саме там і побачився зі спадкоємцями Володимир.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.