Це Білик чи Звєрєв? Ірина Білик приголомшила результатами пластики обличчя – Скрябін її не впізнав би нізащо

Фанати української зірки Ірини Білик давно робили зауваження улюблениці – з кожним днем вона все менше і менше стає схожою на себе. Шанувальники порадили співачці "пригальмувати" з пластичними операціями

Пластична хірургія – справжня знахідка для сучасних зірок. Не секрет, що кожен із нас бажає мати “вічну молодість”. Для знаменитостей збереження молодості має як естетичну цінність, так й професійну важливість.

Бути молодим дорівнює бути популярним, тому багато знаменитостей без сумнівів лягають під ніж хірурга і дозволяють робити з себе буквально фарфорових ляльок.

У цьому дорікають шанувальники й українську співачку Ірину Білик – на думку публіки зірка вже зовсім не схожа на себе. І справді, якщо порівняти фотографії Білик у молодості зі знімками, наприклад, тижневої давності, то можна вирішити, що на двох фото зображені абсолютно різні люди.

Ірина Білик до пластики та після всіх хірургічних втручань
Ірина Білик до пластики та після всіх хірургічних втручань

І хоча публіці не подобаються зміни у зовнішності народної улюблениці, Ірина Білик не приховує, що неодноразово вдавалася до хірургічного втручання та заявляє, що вона про це зовсім не шкодує. Так, зірка навіть ділилася одкровенням – скільки разів і коли відвідувала пластичного хірурга.

Найперша пластична операція Ірини Білик була націлена змінити форму її очей. За словами української співачки, до такого рішення її підштовхнув один із її перших виступів, на якому був присутній тодішній президент України Леонід Кучма.

Після закінчення концерту Кучма підійшов, щоб привітатися з артистами та запитав у Білик: “Ірино, чому у вас такі сумні очі?”. Тоді знаменитість зрозуміла, що їй потрібно змінити щось у зовнішньому вигляді.

Ірина Білик із першим чоловіком
Ірина Білик із першим чоловіком

На цьому Ірина не зупинилася і пізніше зробила ринопластику. Українська співачка грузинського походження була незадоволена своїм носом із горбинкою, тому вирішила його трохи “підкоригувати”. Пізніше знаменитість зізналася, що пошкодувала про те, що вирішила не змінювати свій ніс повністю – на її думку, потрібно було повністю позбавитися рідного носа.

Окрім серйозних пластичних операцій, Ірина Білик “балується” і так званими уколами краси. Співачка зізнавалася, що неодноразово робила підтяжку обличчя та збільшувала губи.

Невідомо, чи захоче українська знаменитість вдаватися до додаткових пластичних операцій, проте шанувальники одноголосно заявляють – сьогодні Ірину Білик впізнати уже неможливо.

Ірина Білик у молодості і сьогодні
Ірина Білик у молодості і сьогодні

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.