Колишня дружина та мати дочки Володимира Кличка з’явилась в Мережі: американка змінилася після розлучення

Український спортсмен та боксер важкої вагової категорії Володимир Кличко був двічі одружений. Друга дружина спортсмена, американська актриса, вперше за довгий час з'явилася в Мережі

Український спортсмен Володимир Кличко та американська актриса Гейден Панеттьєрі були разом понад дев’ять років. За ці роки трапилося багато чого – ревнощі, недовіра, сварки, заручини, народження первістка, весілля та кілька розлучень. Ці відносини важко назвати щасливими, проте називати їх хворими чи неправильними буде також недоречно.

Гейден і Володимир – дві абсолютно різні людини з абсолютно різних світів. Різниця у їхньому віці становить 13 років, у зрості – 45 сантиметрів, вони з різних країн, із різних сфер. Проте кохання – штука непередбачувана і складна, а тому вибір українського спортсмена не викликає жодного здивування.

Знаменитості закохалися майже одразу. У 2009 році вони зустрілися на презентації книги, яку написав їхній спільний знайомий, а новий 2010 рік зустрічали вже обійнявши. Кохання закрутилося, а стосунки розвивалися настільки стрімко, що вже у 2013 році відбулися заручини, а через рік актриса народила Кличка доньку – дівчинка стала первістком як для Гейден, так і для Володимира.

Незабаром пара розлучилася, а їхня спільна дочка переїхала жити до Києва до батька. Сама Гейден Панеттьєрі мала проблеми з наркотиками – дійшло до того, що актриса була на межі життя та смерті. За словами зірки, у період наркотичної залежності в її житті був лише сірий колір, проте вона змогла впоратися з наркоманією та пройшла курс реабілітації.

Гейден заявляла, що вона твердо вирішила звернутися за допомогою, адже не хотіла так безглуздо перекреслити всю працю, яку їй довелося докласти, щоб досягти всіх висот. Наразі дівчина повернулася на знімальний майданчик, активно веде комунікацію зі своїми шанувальниками, а також займається волонтерською діяльністю в рамках свого проекту Hoplon International.

Зазначимо, що американка започаткувала організацію у березні, щоб допомагати Україні.

На новій опублікованій фотографії Гейден виглядає чудово – ніжна і чиста шкіра переливається під променями сонця, а блондинисте волосся акуратно лягає на плечі.

Ми мали дружбу з першого погляду. Така вдячна, що мені випала честь працювати з таким неймовірним фотографом, людиною та другом

, – підписала фотографію Гейден Панеттьєрі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.