“Утерла носа колишньому”: Степаненко не дає життя Петросяну з молодою дружиною і наживається на розлученні

Олена Степаненко та Євген Петросян були однією з найміцніших пар у світі шоу-бізнесу, доки комік не проміняв вірну дружину на молоду коханку. Сьогодні стало відомо, як Степаненко заробляє на розлученні з чоловіком

Олена Степаненко та Євген Петросян були показовою парою у світі гумористичних діячів та коміків. Подружжя разом жило, разом працювало, разом гастролювало і здавалося, що немає такої діяльності, яку вони могли б робити поодинці. Саме тому новина про розлучення стала для шанувальників величезним шоком.

У 2018 році стало відомо, що Євген Петросян завів роман із молодою коханкою – Тетяною Брухуновою. Від Олени Степаненко чоловік пішов майже одразу. Сьогодні новоспечене подружжя вже виховує спільну дитину.

Зрада чоловіка та розлучення стали для Олени Степаненко своєрідним “поштовхом”. Після розлучення знаменитість зайнялася своєю зовнішністю, змогла схуднути на 40 кілограм і навіть користувалася послугами пластичних хірургів та косметологів. Через три роки після розлучення з Петросяном Олену майже неможливо впізнати. Можна з упевненістю сказати – жінцы розставання пішло лише на користь.

За визнанням самої Олени Степаненко, вона давно відпустила свого колишнього чоловіка та живе новим життям. Зірка бажає Петросяну досягти всього задуманого, а сама воліє більше часу проводити зі своєю дочкою та друзями.

Євген Петросян зрадив дружину з молодою коханкою
Євген Петросян зрадив дружину з молодою коханкою

Проте про кар’єру Олена теж не забуває. Так, деякі шанувальники припускають, що Степаненко непогано заробляє на розлученні з Петросяном. Більше того, багато хто вважає, що знаменитий комік тільки цього і заслуговує, адже він покинув дружину після 30 років шлюбу заради молодої коханки.

Після розлучення колишнє подружжя довго залишалося осторонь професійної діяльності, проте минуло вже достатньо часу, і зірки вирішили потихеньку повертатися до концертів та виступів. Як зауважили глядачі, Олена може похвалитися значно більшими успіхами в кар’єрі.

Схоже, що шанувальниці співчувають улюблениці та відвідують виступи Олени Степаненко із симпатії та співчуття до життєвої ситуації зірки. Як повідомляє у пресі організатор концертів Сергій Лавров, відвідувачів на концертах у Олени набагато більше, адже дівчата та жінки співпереживають та підтримують свою улюбленицю.

Шанувальники Олени Степаненко готові відвідувати її концерти та виступи не лише заради добре проведеного часу та позитивних емоцій, а й заради того, щоб фінансово та морально підтримати жінку. Більше того, до Євгена Петросяна багато хто почав відчувати огиду та антипатію, а тому і на його концертах стало з’являтися значно менше глядачів.

Багато хто просто розчарувався вчинком колись популярного коміка.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.