“Це тяглося все моє життя”: дочка Сніжани Єгорової поділилася деталями скандалу з одіозною матір’ю

Українська телеведуча Анастасія Ровінська давно обірвала зв'язки зі своєю скандально відомою матір'ю Сніжаною Єгоровою. Проте, нещодавно Стася зізналася, з яких причин припинила спілкуватися з мамою

Українська знаменитість та телеведуча Анастасія Ровінська нещодавно зізналася, що припинила спілкуватися з одіозною матір’ю ще до початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Крім того, Анастасія вперше поділилася подробицями про скандал із мамою та про своє ставлення до ситуації.

Перш ніж перейти до деталей, якими Анастасія Ровінська поділилася зі своїми шанувальниками, варто приділити хвилину тому, щоб нагадати, хто ж така скандальна Сніжана Єгорова.

Сніжана Єгорова відома своєю діяльністю на телебаченні та в кіноіндустрії. Хоча у фільмографії “зірки” є багато цікавих сюжетів, куди більш відома жінка своєю політичною позицією. Ще до початку повномасштабної війни Єгорова зробила заяву, яка назавжди поставила на її імені хрест.

Анастасія Ровінська обірвала всі зв'язки зі Сніжаною Єгоровою
Анастасія Ровінська обірвала всі зв’язки зі Сніжаною Єгоровою

Так, телеведуча зізналася, що обожнює та підтримує диктатора путіна. Більше того, Єгорова порадила українцям звернути увагу на російські пропагандистські телепередачі, оскільки, на думку Сніжани, вони є “ліками від божевілля”.

Дочка Сніжани Єгорової ще в січні зреклася слів скандальної матері і висловила біль і смуток від того, що її намагаються вплутати у скандал, який стосується лише її матері. Крім того, Анастасія Ровінська неодноразово заявляла, що їй соромно за дії та висловлювання матері.

Варто зазначити, що Ровінська намагалася достукатися до розсудливості матері, проте жодна спроба не мала успіху. Анастасія відсилала Сніжані Єгоровій відео з бомбосховища, куди змушена була ховатися від обстрілів, проте Єгорова так і не усвідомила того, що відбувається.

Коли Анастасія Ровінська зрозуміла, що до своєї матері їй не судилося достукатися, вона залишила будь-які спроби і прийняла серйозне рішення припинити спілкування повністю.

Стася Ровінська поділилася одкровенням в Інстаграм
Стася Ровінська поділилася одкровенням в Інстаграм

Перестала із нею повністю спілкуватися за рік до війни. Просто не говорила про це. Це тривало все моє життя. Просто знайшла нарешті у собі сили все припинити

, – зізналася шанувальникам у соціальній мережі Інстаграм Ровінська.

Стася також зізналася, що ця життєва подія не є для неї чимось сумним та поганим. Більше того, Ровінська заявила – після того, як обірвала усі зв’язки з Єгоровою, їй стало легше дихати. За словами телеведучої, вона вважає цей вчинок своєю особистою перемогою.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".