Вагітні Тіна Кароль, Настя Каменських та Ані Лорак: таємні подробиці, які смакують ЗМІ у 2022

За життями українських принцес уважно стежать багато шанувальників. Іноді здається, що фанати чекають на народження зіркових спадкоємців навіть більше, ніж знаменитості. Що відомо про вагітність Тіни Кароль, Насті Каменських та Ані Лорак?

Український шоу-бізнес – це цікаве середовище, яке сповнене не лише скандалів та інтриг, а й теплої атмосфери всепоглинаючого кохання. Знаменитості знайомляться при випадкових зустрічах, на світських вечірках, починають спілкуватися і пізніше не можуть згадати, в який момент сталося так, що тепер вони не можуть жити одне без одного.

Шанувальники, у свою чергу, стежать за тим, як їхні кумири будують стосунки та створюють сім’ї. Звичайно, що найбільше всіх цікавить тема народження зіркових спадкоємців. Що на сьогоднішній день відомо про вагітності Тіни Кароль, Насті Каменських та Ані Лорак?

Тіна Кароль

Всім відомо, що існують люди, які здатні побачити диво навіть там, де його немає. Так, багато шанувальників Тіни Кароль після визнання зірки в тому, що та хотіла б одного дня народити доньку, раз у раз намагалися викрити співачку у вагітності.

Нагадаємо, що на одному з інтерв’ю для телеведучої Катерини Осадчої Тіна Кароль чесно відповіла на запитання, чи планує ще заводити дітей. У відповідь співачка заявила, що хотіла б, щоб у її сина з’явилася молодша сестричка.

Тіна Кароль коментує чутки про свою вагітність
Тіна Кароль коментує чутки про свою вагітність

Хоча, на даний момент Тіна не вагітна, вона не приховує, що чекає на це з нетерпінням. Коментуючи будь-які підозри, що вона перебуває в положенні, зірка заявляє, що, на жаль, це не так.

Ані Лорак

Українська співачка давно переїхала жити та працювати у росію. Там її неодноразово ловили папараці та робили знімки, на яких у зірки, як здавалося фанатам, випирав животик. Сама Ані Лорак неодноразово заявляла, що не перебуває у положенні. Після стількох підозр, здається, що її фанати першими дізнаються чудову новину.

Так, Ані Лорак підозрювали у вагітності, коли та випустила кліп на пісню “Страждаємо і любимо”. Деяким глядачам здалося, що на зйомках кліпу Лорак намагалася приховати живіт, що випирає, нестандартними вбраннями.

Настя Каменських

Українську співачку та дружину Потапа мало не щодня переслідують питання про те, коли вона нарешті народить. Іноді навіть здається, що зірка спеціально робить фотографії в соціальних мережах з таких ракурсів, щоб підбурити шанувальників і зробити вигляд, ніби справді вагітна.

Однак, на сьогоднішній день Потап і Настя не чекають на поповнення в сімействі. Сама Настя заявляє, що їй дуже приємний той факт, що всі з нетерпінням чекають на народження її ще незачатої дитини.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?