Катя Осадча відреагувала на смерть королеви Єлизавети II і розповіла про їхню особисту зустріч: “Плітки”

Учора Букінгемський палац вразив увесь світ сумною звісткою – у віці 96 років померла королева Єлизавета ІІ. На згадку про неї українська телеведуча поділилася подробицями їхнього знайомства.

Вчора, 8 вересня, на офіційній сторінці Букінгемського палацу з’явилося повідомлення, що королева Єлизавета II відійшла у вічність. Звістка у багатьох викликала смуток, а зірки українського шоу-бізнесу почали висловлювати свої співчуття у зв’язку з такою втратою.

Королеві було 96 років, а правила вона понад 70 років. Такі терміни правління вважаються рекордними в монархічному світі, а сама Єлизавета запам’яталася англійцям мудрим правителем, який очолив цілу епоху. З сьогоднішнього дня по всій країні настала жалоба і почалися заходи, покликані показати всьому світу, як сумує народ Великобританії.

Вчора стало відомо про смерть королеви Єлизавети ІІ
Вчора стало відомо про смерть королеви Єлизавети ІІ

По всій країні запускали збройний салют – гучні вибухи з нагоди смерті королеви пролунали в замку Единбурга, Кардіффа, Хіллсборо. Крім того, запускали салют і в Гібралтарі, а також у Тауері та Гайд-парку. Також Букінгемський палац офіційно оголосив дати жалоби: починається він із сьогоднішнього дня і триватиме сім днів після похорону Єлизавети II.

Висловити свої щирі співчуття поспішила і українська телеведуча Катерина Осадча. Так, дівчина на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала знімок королеви, прикріпивши до нього текст про те, який вона запам’ятала. Так, за словами телеведучої, їй доводилося зустрічатися з Єлизаветою II всього кілька разів у житті. Дівчина зазначила, що її враження перевершили всі очікування.

Осадча заявила, образ, який широко відомий у медійному просторі, видно набагато краще в житті. Королева стежила за всім, починаючи ходою та загальними манерами, закінчуючи тим, як довго вона посміхалася гостям. Навколо Єлизавети II все було по-королівськи манерним і поважним – їй на честь схилялися оточуючі і з захопленням спостерігали її діями.

Катя Осадча розповіла, якою запам'ятала королеву Великобританії
Катя Осадча розповіла, якою запам’ятала королеву Великобританії

Осадча поділилася, що їй вдалося побачити світ та обстановку, хранителькою яких протягом довгих 70 років була королева. Вона побачила справжній світ справжніх королівських традицій та британських звичаїв.

Я запам’ятала її фразу, що пояснює життя Королеви останні 70 років, коли черговий Прем’єр йшов у відставку, вона сказала – «ви за час мого правління вже сьомий, ви приходите і йдете, ви втомлюєтеся, хворієте, а я не маю такого права, я не можу нікуди піти»

, – резюмувала ведуча.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.