Андрій Данилко вперше сказав правду, наскільки схуд за час війни: “Живу за табірним розкладом”

Життя українців змінилося після початку повномасштабної війни і зірки шоу-бізнесу не є винятком. Шоумен Андрій Данилко в інтерв'ю для Ютуб-каналу "И грянул Грэм" співак чесно розповів про своє життя, діяльність під час війни та про ставлення до зірок російського шоу-бізнесу.

Виконавець образу Вєрки Сердючки поділився, що за майже сім місяців війни йому вдалося скинути цілих 14 кілограмів. Досягти такого успіху вдалося завдяки певному режиму харчування, праці та відпочинку. Розклад співак склав собі сам, зізнається, що розуміння необхідності режиму дня для приведення свого здоров’я в порядок прийшло ще з дитинства. Коли Андрій Данилко відпочивав у дитячих таборах, то завжди набував гарної форми після закінчення зміни. Режим харчування, активності та сну сприятливо позначається на організмі. За словами Данилка, раніше він зловживав міцними напоями, таким чином вирішуючи проблеми зі сном та тривожністю. Жорсткий графік, як у таборі, допомагає тримати життя під контролем.

Андрій Данилко розповів, що могло йому скинути 14 кг.
Андрій Данилко розповів, що могло йому скинути 14 кг.

У мене, як у піонерському таборі. Такий розклад, ви не повірите. Я більш-менш налагодив сон, я скинув багато кілограмів. Майже 14 кілограмів скинув. Я встаю о 7:40, такий розклад, як у таборі, я спеціально зробив. Тут маю таку їжу. Так, я можу трохи випити, але це не так, як було у минулому. Тому що я випивав, щоб заснути. Я не міг заснути. Мене не брали снодійні. І те, я ще зараз трохи гальмую. Тому що вчора я перебільшив дозу мелатоніну.

Нагадаємо, що ще взимку продюсер Андрія Данилка заявив про великі проблеми співака зі здоров’ям, у нього було порушено сон, лікуванням займалися вітчизняні та зарубіжні фахівці. На щастя, Данилку вдалося налагодити циркадні ритми і часті депресії відійшли в минуле. Коментатори під відео висловлюють своє захоплення людяністю зірки:

  • Як добре, що ви не заражені вірусом ненависті. Це так рідко та цінно у наш час.
  • Андрію, не пропускаю жодної твоєї появи в ефірах, низький уклін, одразу йдуть печалі негаразди, ти такий сонячний.
  • Який симпатичний і зовсім “не зірковий” артист! А скільки радості він дарує людям! Здоров’я та благополуччя! Привіт з Білорусі! Україна переможе!
  • Дякую, Андрію, за доброту та людяність! Віримо у вашу перемогу. Інакше не повинно бути. Вибачте нас. Здоров’я вам.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.