Сергій Сосєдов здав Софію Ротару “з потрохами”: розповів про серйозні проблеми зі здоров’ям співачки

Після початку повномасштабного вторгнення Сергій Сосєдов ухвалив рішення перейти на "бік зла". Скандальний артист підтримує режим кремля, а тому вирішив підставити свою екс-колегу та розповів журналістам про особисті подробиці її життя

Сергій Сосєдов – скандальний російський артист, журналіст та телеведучий. Свою кар’єру збудував у москві, а за часів, коли українці ще не підозрювали про те, якими підлими можуть бути росіяни, був суддею на українському телепроекті “Х-фактор”. Тоді Сосєдов став широко відомий українській аудиторії, а особливо прославився численними скандалами.

Після закінчення кар’єри на українському телебаченні Сергій Сосєдов продовжив скандалити на телеекранах рідної країни. Так, він систематично свариться у прямому ефірі з колегами по цеху, а відома у росії співачка Ольга Бузова постійно відгукується про ведучого негативно.

Так, після початку повномасштабного наступу росії на територію України Сергій Сосєдов зробив свій вибір: шоумен активно підтримує дії путіна, а тому постійно намагається “принизити” українських артистів, які виступають проти кровопролитної війни. На цей раз Сосєдов вирішив розповісти подробиці особистого життя української співачки Софії Ротару. Так, за словами ведучого, Ротару страждає на тяжку недугу, через яку їй важко жити.

Софія Ротару підтримує Україну в кровопролитній війні проти Росії
Софія Ротару підтримує Україну в кровопролитній війні проти Росії

У коментарі для російського ЗМІ Сергій Сосєдов виступив у ролі музичного критика та поділився своєю думкою, чи варто забороняти виступи Софії Ротару в росії. Так, Сосєдов заявив, що співачці нібито все одно, чий Крим, а мотивував свою думку тим, що Ротару страждає від ефіземи легень.

За словами російського артиста, у великих містах Ротару важко дихати – вона майже задихається. А ось клімат півострова їй підходить ідеально, тому артистка довгий час жила тільки там.

Крім того, на думку російського артиста, Софію Ротару потрібно не забороняти в Росії, а “пошкодувати”. Сосєдов розповів, що “Ротару ризикує своїм життям і якщо вона виступатиме проти націоналістів, її можуть вбити”. Дивно, що російська пропаганда не приписала Софію Ротару до цього ефемерного списку українських націоналістів.

Як би там не було, сама Ротару у серпні розповіла, що зараз перебуває у селі Маршинці, в якому народилася та виросла. Крім того, артистка закликала допомагати гуманітарній програмі, яку сама підтримує від початку повномасштабної війни.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.