Надя Дорофєєва показала, як проводить час із дітьми Кацуріних: щаслива сім’я, тільки інша мама

Стосунки між колишніми друзями та нинішніми коханцями Надією Дорофєєвою та Михайлом Кацуріним стрімко розвиваються. Так, українська співачка поділилася знімками, на яких весело проводить час із дітьми коханого

Майже одразу після розлучення Наді Дорофєєвої та Вови Дантеса шанувальники зіркової пари почали підозрювати, що колишнє подружжя завело роман з кимось “на стороні”. Пізніше знаменитості почали ділитися цікавими фотографіями, на яких постійно з’являлися Даша та Михайло Кацуріни. Єдина цікава деталь – те, що Кацуріни з’являлися окремо одне від одного.

Тоді колишніх закоханих Дорофєєву і Дантеса почали підозрювати в романі з їхніми друзями. Чутки довго залишалися непідтвердженими, поки в один момент Наді не набридло “грати у хованки”. Коли Дорофєєва публічно зізналася, що крутить роман з Михайлом, всі пазли почали сходитися. Незабаром і Даша Кацуріна публічно зізналася, що зустрічається з Вовою Дантесом.

Нещодавно Надя Дорофєєва зізналася, що розлучення з Вовою обом далося дуже складно. Незважаючи на те, що вони дуже любили одне одного, продовжувати жити у статусі чоловіка та дружини не могли. Одного разу знаменитості усвідомили, що вони не більше ніж друзі одне для одного. Хоча жити разом їм було дуже комфортно, це було б несправедливо залишатися у шлюбі.

Так, після розлучення обидва знайшли “притулок” та підтримку у своїх друзях – сімействі Кацуріних, які майже в один момент з Дорофєєвою та Дантесом розлучилися. Незважаючи на те, що багато шанувальників не вірять у щирість почуттів між Вовою та Дашею, вони здаються дуже щасливими разом.

Надя та Мишко, у свою чергу, теж буквально світяться від щастя. Дорофєєва веде активне соціальне життя на особистій сторінці в Інстаграм. У своєму блозі українська співачка часто ділиться знімками, на яких виявляє почуття до нового коханого. Так, на останніх опублікованих кадрах Дорофєєва продемонструвала, як мило проводить час із Мишком та його дітьми.

Надя Дорофєєва продемонструвала, як проводить час із Мишком Кацуріним та його дитиною
Надя Дорофєєва продемонструвала, як проводить час із Мишком Кацуріним та його дитиною

На відео підписники змогли побачити, як на руках у Михайла Кацуріна сидить його молодший син. Однорічний Іван бавиться зі своєю іграшкою, пустушкою, а його батько мило піклується маленького сина. Імпровізована родина вирішила провести вечір у київському громадському закладі – саме там і знято опубліковане відео.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.