Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін 12 років разом: у зіркової пари важлива дата

Актори "Дизель Шоу" Вікторія Булітко та Євген Сморигін відомі телеглядачам як одна з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Цього року вони святкують майже "круглу" дату – 12 років разом

Улюблених акторів українців Вікторію Булітко та Євгена Сморигіна пов’язують більше, ніж просто робочі стосунки. За дванадцять років спільної роботи вони стали дуже добрими друзями та одними з найвідоміших гумористів України. Так, за довгі роки професійної діяльності Вікторія та Євген пройшли разом буквально крізь вогонь та воду.

Цього року сценічному шлюбу акторів виповнюється дванадцять років. Сморигін і Булітко колись зізналися, що їхня міцна творча спілка з’явилася на світ у далекому 2010 році, а прославилася завдяки зйомкам у гумористичній передачі “Дизель шоу”. Євген Сморигін якось розповів шанувальникам, що йому із Вікторією неймовірно комфортно працювати. Чоловік був відвертим, що за всю свою кар’єру він не зустрічав жінки-акторки, з якою б робота складалася краще, ніж з Вікою Булітко.

Мені з Вікою комфортно. Ми відчуваємо одне одного, підтримуємо і взагалі ми дуже схожі…

, – розповідає Сморигін.

Вікторія Булітко дотримується такої самої думки. Акторці комфортно працювати на сцені з Євгеном, і вона з гордістю називає його своєю сценічною другою половинкою.

А ще у нас недалеко дні народження: у мене – 25 січня, у Жені – 28 січня. Ми навіть часто відзначаємо його разом, так просто дешевше

, – з усмішкою на вустах поділилася з журналістами актриса Вікторія Булітко.

Хороші друзі та колеги Булітко та Сморигін відповіли на запитання, хто ж виявився справжнім творцем їхнього легендарного дуету. Так, за словами акторів, першому на думку спало працювати разом Євгену – завдяки швидкоплинній думці українці вже дванадцять років можуть спостерігати за професіоналами у дії.

Вікторія розповіла, що в принципі потрапила в “Дизель шоу” лише завдяки тому, що Євген вчасно зреагував на запитання продюсера. За розповіддю актриси, продюсери шоу тоді якраз набирали у передачу актрис, а у Євгена запитали професійну пораду – хто зможе стати родзинкою гумористичного шоу.

Актори поділилися своїми очікуваннями від майбутнього: на їхню думку, 12 спільних років роботи – це лише початок творчого шляху пари.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.