Потап і Настя чекають на дитину? Каменських натякнула на вагітність і з круглим животом поїхала з України

Настю Каменських доволі часто підозрюють у вагітності. Проте, поп-діва подала беззаперечний сигнал своїм прихильникам: зірка показала, як округлився її живіт та пояснила, чому виїхала у Європу.

Популярна співачка Настя Каменських живе законним шлюбом зі своїм чоловіком Потапом з 2019-го року. Союз двох сердець був довгоочікуваним для фанатів та обіцяв багато нових поворотів долі.

Одруження співаків стало для всіх приємним сюрпризом, адже багато прихильників вірили у те, що стосунки у цієї парочки не обмежуються лише робочими моментами на сцені. Пишне весілля, куди запросили поважних та популярних знаменитостей, обговорювали всі таблоїди ще кілька місяців поспіль.

Тепер, як заведено, у подружжя має з’явитися дитина. Настя Каменських не раз говорила про те, що дуже мріє про малюка. Їй байдуже: народиться син чи донька, вона ніжно буде любити та плекати своє немовля. Імені карапузу ще не обрала.

Ще до війни зірка заінтригувала всіх своїм раптовим від’їздом у Європу, а саме в Іспанію. Річ у тім, що співачка показала нове фото у профіль, де пильні користувачі мережі, звичайно розгледіли пишний живіт та почали стежити за змінами у фігурі артистки.

Звісно, що Інстаграм дружини Потапа просто вибухнув коментарями з питанням про її вагітність. Згодом зірка, звісно, повернулася на Батьківщину, але чутки про її цікавий стан все одно не вщухали. Співачку також побачили з пишною талією і в Ірпені, куди знаменитість приїздила зустрітися з волонтерами, які відбудовують понівечене місто.

Потап і Настя чекають на дитину?

Втім, сама поп-діва пліток про майбутню дитину не підтверджує. Настя заявляє, що раніше їй було навіть смішно спостерігати за тим, як народ у мережі намагається знайти хоч якісь натяки на появу малюка, але нині ця тема її втомила.

Потап і Настя чекають на дитину?

Нагадаємо, що до одруження з Настею, Потап був у шлюбі з Іриною Горовою. Дізнайтеся, як розбіглися зірки та при чому тут Каменських. Вся інформація є у відео на нашому каналі:

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.