19-річна дочка Олени Кравець влаштувала зухвалу фотосесію, ошелешивши мережу: навіть листочком не прикрилася

Олена Кравець, зірка українського кіно та "Вечірнього кварталу" змогла реалізувати себе, як акторка, і як мама. Втім, її маленька донька вже давно виросла, довівши, що більше ніколи не буде дитиною у своєму оточенні.

Олена Кравець змогла довести всім, що жінка може з легкістю добиватися кар’єрних висот та розвивати себе, як мама. Зірці “Вечірнього кварталу” пощастило народити трьох діток.

У 2003-му році на світ з’явилася маленька донечка, якій дали красиве древнє ім’я Марія. Вона стала справжньою відрадою для своїх батьків. Та нині — це зовсім доросла дівчина, яка вирішила заявити про свою трансформацію у вельми нестандартний спосіб.

Зіркова дочка влаштувала дуже неординарну фотосесію. Вона вирішила скинути весь зайвий одяг та показати фігуру у всій красі. Звісно, це ж побачила і сама Олена.

19-річна дочка Олени Кравець влаштувала зухвалу фотосесію

Як Олена Кравець відреагувала на відверту фотосесію дочки?

Зірка “1+1” не стала публічно сварити Машу, а навпаки поставилася до цього з гумором, зазначивши, що зрозуміла, чому її донька не стала кликати маму на цю зйомку.

Взагалі Олену важко назвати суворою матір’ю. Вона скоріше подруга для дитини та порадниця, аніж вихователька. Разом з дитиною вона часто ходила на розважальні та світські заходи.

Олена Кравець та її дочка Маша
19-річна дочка Олени Кравець влаштувала зухвалу фотосесію

Нагадаємо, що Кравець вийшла заміж у 2002-му році. Чоловік Сергій став єдиним коханням у житті знаменитості. Він — персона не публічна, а його обраниця розділяє його такий стиль, виставляючи здебільшого лише свої світлини у мережу.

Відомо, що Олені часто приписували романи з колегами по “Вечірньому кварталу”, проте її серце було завжди зі своїм чоловіком.

Нагадаємо, що двох діток народила знаменитість у 2016-му році. Вагітність була не запланованою, але малюків акторка вирішила виносити. Через те, що при надії вона була у зрілому віці, довелося піти у декрет заради здоров’я мами та крихіток.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.