Що відомо про пластику Наді Дорофєєвої: у мережі помітили кардинальні зміни в обличчі екс-дружини Вови Дантеса

Надя Дорофєєва стала однією з найяскравіших знаменитостей України. Зірка додала собі популярності ще й неординарною романтичною історією і тепер її життя обговорює вся мережа.

Надя Дорофєєва — українська співачка, яка за останні роки стала неймовірно популярною. Спершу вона виступала у дуеті “Время и Стекло”, але згодом вирішила почати сольну кар’єру. Знаменитість запрошують на різноманітні телевізійні проєкти, пропонують зйомки у рекламах різних косметичних засобів, адже виробники впевнені, що фанати просто захоплюються красою зірки.

Що відомо про пластику Наді Дорофєєвої

А ось блогер у ТікТоці під ніком ДімаСвят поцікавився, чи дійсно артистка від природи може похизуватися виразними вилицями та пухлими губами.

Що відомо про пластику Наді Дорофєєвої

Тіктокер вважає, що у житті співачки все ж таки були хірургічні та косметологічні втручання. Звернув хлопець увагу на ніс Надії, який у молодості виглядав інакше на його думку, цілком можливо, що Дорофєєва вдавалася до маніпуляцій, аби скоригувати форму носу.

Певица Надежда Дорофеева показала архивные снимки со своего детства
Що відомо про пластику Наді Дорофєєвої

Також поза увагою не лишилися і вилиці подруги Потапа. Блогер помітив, що в одному з випусків передач “1+1” артистка з’явилася у кадрі з дуже виразним контуром обличчя та характерними яблучками на щічках.

А ось щодо збільшення губ хлопець сумнівається, адже видно, що і у молоді роки Надія могла похизуватися ними. Цікаво, що з віком зірка також змінила і колір волосся: якщо раніше була руденькою, то зараз надає перевагу різним колористичним прийомам.

Відомо, що сама Дорофєєва ніколи не говорила про те, що колись робила собі зміни обличчя. Співачка, навіть рекламуючи косметику, натякала не те, що свою вроду підкреслює лише завдяки гігієнічним та декоративним засобам.

Нагадаємо, що цього року зірка полишила Володимира Дантеса. Її новим обранцем став київський ресторатор Міша Кацурін. Чоловік також вже був одруженим та має двійко дітей. Подейкують, що колишній співачки також не холостякує, а вже зустрічається Дашею Кацуріною.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.