Вагітну Таюне сховав у Німеччині: зарослий Олег Винник засвітився на новому знімку та викликав чутки

Олег Винник і Таюне вважаються одними із популярних співаків. Фанатів цікавить не лише творчість, а й особисте життя знаменитостей. Дізнайтеся, чи насправді Таїсія Сватко вагітна.

Олег Винник і Таїсія Сватко стали надзвичайно популярними в останні роки. Новини про зірок з’являються у мережі, як гриби після дощу. З одного боку всім цікаво знати про таких яскравих знаменитостей, а з іншого самі зірки завдяки своєму таємничому образу породжують нові чутки.

Зазвичай подробицями особистого життя ці співаки не діляться з прихильниками. Кілька років фанати добивалися від Головного вовка країни правди: з ким же він одружений. Йому на ходу приписували романи то з Еліною Іващенко, то навіть з Анастасією Волочковою. Втім, виявилося, що багато років він має стосунки зі своєю бек-вокалісткою Таюне.

Цікаво, що у 2005-му році чоловік випадково розповів німецьким медіа про те, що має дружину та сина. Тоді він жив у Європі та понад усе мріяв, аби рідні переїхали до нього за кордон. Втім, в Україну вирішив повернутися згодом сам.

Сколько детей у Олега Винника и Таюне
Вагітну Таюне сховав у Німеччині

Та війна змусила знаменитість знову покинути свою Батьківщину. Представники співака розповіли, що Олег насправді полишив рідний дім не через те, що злякався російської навали, а тому, що рятується від недуги. Що саме лікує Винник — не повідомлялось. На останніх публікаціях зі співаком видно, як сильно він змінився: має тепер бороду, а пишне волосся ховає.

Фанаты обсуждают новое фото Олега Винника, сделанное в Польше
Вагітну Таюне сховав у Німеччині

Куди зникла Таюне?

Як і Головний вовк країни, ця ніжна співачка перестала ділитися подробицями особистого життя у мережі. Коли ще не було відомо, що саме сталося з Олегом Винником, в Інстаграмі почали ширитися різного роду чутки. Прихильники  припустили, що бек-вокалістка золотого голосу української сцени може бути вагітною і саме тому не показувати нових фото.

Олег Винник
Вагітну Таюне сховав у Німеччині

Дійсно, Таюне ніколи не розповідала про свій сімейний стан та власних дітей, а мовчання, як відомо тільки розбурхує нові плітки. Більше про життя Головного вовка країни дізнайтеся у відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.