Що відомо про українські концерти Ані Лорак: Херсон, Запоріжжя — де ще планувала виступити поп-діва

Ані Лорак поїхала з України вже давно після 2014-го року. Поп-діва міцно осіла у москві, але у мережі спливла інформація про те, що зірка планувала повернутися на Батьківщину з концертами. Чи дійсно наважиться після всього зірка приїхати?

Популярна співачка Ані Лорак свою першу славу здобула в Україні. Вона походить з Чернівецької області і ще у юності зарекомендувала себе піснями рідною мовою. Проте, часи йшли, тренди на рідне сходили нанівець і Кароліна почала співати російською. Не гребувала зірка брати участь у проєктах рф, а згодом і взагалі переїхала туди. Співачка зробила такий вибір після 2014-го року.

У лютому 2022-го вона полишила інформаційний простір і наважилася виступити проти війни лише зараз, у вересні. Знаменитість написала відверте звернення на власному сайті, де зазначила, що її позиція не змінна. Також популярна чернівчанка написала, що нібито допомагає рідному краю, проте робить це непублічно.

Ани Лорак написала открытое письмо в поддержку Украины
Що відомо про українські концерти Ані Лорак

Цікаво, що за весь час проживання та роботи у москві, артистка пару разів намагалася повернутися на Батьківщину. Вперше це сталося у порядку приватного візиту до Києва. Вдруге приїхала вже з концертом в Одесу. Зірка виступала у місцевому клубі.

На сцені не пролунало жодних одкровень знаменитості про ситуацію у державі. Вона не висловила думки про окупацію Донбасу та анексію Криму. Втім, прихильники прийняли її вельми тепло і це вмотивувало її взяти рішення зібрати зали у найбільших українських містах.

У 2022-му році вона планувала у травні приїхати до Харкова, Херсону та Запоріжжя. Квитки навіть по довоєнних мірках коштували чимало. Втім, плани Кароліні довелося скасувати. Більше поп-діва не наважується говорити про свої виступи взагалі.

Що відомо про українські концерти Ані Лорак

Нагадаємо, що екс-чоловік Ані Лорак, Мурат, з перших днів війни зайняв проукраїнську позицію. Він пояснив це тим, що багато років прожив у Києві, будував тут бізнес, і попри турецьке походження, його серце прикрашено жовто-блакитними кольорами.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.