72-річний Михайло Поплавський довів, що студентки його знову обожнюють: “Майстер-клас для першокурсників”

Михайло Поплавський завжди тим, що студенти його університету культури просто обожнюють співочого ректора. Вже багато років артист не здає своїх позицій та вже готується передати свою мудрість новим поколінням.

Михайло Поплавський. Цей співак знайшов свій унікальний спосіб добитися слави і популярності в Україні. В один момент він зрозумів, що наші люди вміють гарно відпочивати, а тому без застільних пісень — не обійтися. Весь репертуар вічного юного орла дуже жвавий та запальний, як, власне, і характер самого виконавця. А неймовірна харизма досі спонукає фанатів цікавитися його творчістю.

Відомо, що у молодості майбутній кумир мільйонів проживав у сільській місцевості, але навіть і там зміг домогтися нечуваних висот. До речі, у той період він зустрів свою першу дружину Людмилу. Проте, амбіції музиканта взяли гору та він попрямував у нашу столицю.

Свою діяльність співак нині зосереджує на навчальній діяльності. Він став справжнім обличчям сучасного університету культури та мистецтв. Навіть попри воєнний стан набір туди продовжується, а Михайло Михайлович влаштовує збори для вихованців.

72-річний Михайло Поплавський довів, що студентки його знову обожнюють

На кожній події від Поплавського завжди дуже багато студентів, особливо дівчат. Цілий натовп представниць прекрасної статі забажав сфотографуватися зі знаменитістю, а ще більше зібралося у глядацькій залі.

“Майстер-клас для першокурсників”, — написав на своїй сторінці в Інстаграмі артист.

72-річний Михайло Поплавський довів, що студентки його знову обожнюють

Цікаво, що до такої жіночої уваги зірковий чоловік ставиться без усіляких забобонів. Він зізнається, що трапляються інколи такі фанатки, які відверто говорять про свої почуття до нього. Проте, серйозно до того Михайло Михайлович не ставиться, адже у нього вже міцна родина.

Нагадаємо, що у Поплавського є дорослий син, якого він одружив з учасницею конкурсів краси. Молоді подарували татові жвавого та енергійного онука, який вже знімався у кліпах разом зі знаменитим дідусем. До речі, син Михайла Михайловича не став іти стопами батька та вирішив стати підприємцем. До шоу-бізнесу у нього душа не лежить.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.