Надія Бабкіна нецензурно висловилася до медиків

Співачка у комі сварилася із лікарями.

Співачка Надія Бабкіна через гостру пневмонію опинилася у лікарні. Як зазначила артистка, до встановлення діагнозу вона почувалася зле.

«Помутніння, хотілося спати, дихати було важко, стиснуло серце», – поділилася Надія.

Перед госпіталізацію вона навіть не могла самотужки пересуватися.

«Лежу на каталці, чомусь ноги відмовили. Щойно ходила, вже не ходжу … Потім до мене підходять три лікаря і кажуть мені: «Ну що Надіє?» Я відповідаю: «Я вам вірю. Робіть зі мною що хочете». І все я пішла – навіть не пам’ятаю, де я опинилася», – пригадує Бабкіна.

Після огляду лікарі були вражені: вони перевіряли легені тричі, аби переконатися у діагнозі. Після цього її негайно прооперували.

«Через 20 хвилин вдруге мене засовують. Потім мовчки засовують втретє. І кажуть: «Швидше до операційної!» У реанімаційному відділенні у мене була операція. Нічого не пам’ятаю, мене ввели у штучну кому. Так треба. Близько 80% легких було уражено… Там плівкою все заросло і затягнулося – це така зараза, вона дуже швидко проявляється і починає працювати», – розповіла співачка.

Після операції її годували через зонд та допомагали ходити. Також лікарі розповіли Надії, що вона лаялася, коли перебувала у комі. Співачка зізналася, що їй соромно за свою поведінку, тому вибачилася перед лікарями.

«Кажуть, що я лаялася матом так сильно, що вони таких слів навіть не чули. Мені так соромно стало. Кажу ви мене вибачте, заради Бога. Я займалася фольклором все життя, сільська сама», – розповіла Бабкіна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.