Російська ведуча із чорного списку зізналася, що любить Україну

Катерина Варнава досі не розуміє, чому їй заборонили в'їзд в країну.

Зірка російського гумористичного шоу «Comedy Woman» Катерина Варнава була ведучою проекту «Нового каналу» «Хто зверху». Втім, через заборону в’їзду до України змушена покинути програму.

Наразі адміністрація телеканалу подала позов до суду, аби скасувати рішення СБУ та Міністерства культури.

Сама зірка теж не розуміє, чому потрапила до чорного списку. Вона зазначила, що завжди була пов’язана із Україною. Тут проживають її родичі, а вона свого часу планувала придбати квартиру у столиці.

«По-перше, мене не було на Кримському фестивалі. По-друге, у нас були гастролі по всьому чорноморському узбережжю розплановані за рік. Закон був прийнятий заднім числом. Ми туди з’їздили, а через місяць прийняли закон. І ми не могли передбачити, що після цього він буде прийнятий», – пояснила телеведуча.

Вона додала, що після того більше не їздила до Криму. І зараз б також не погодилася гастролювати окупованим півостровом.

«Якимось чином я опинилась ворогом народу. Я – людина, яка представляє небезпеку для національної безпеки», – обурилася артистка.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.