Нестерпні прізвиська українських зірок: Павло Зібров, Дядя Жора та інші зізнались, як їх обзивали в дитинстві

Нині українські знаменитості користуються неабиякою популярністю серед шанувальників. Втім, в дитинстві, як і у багатьох інших, в них були прізвиська, про які вони розповіли

Голлівудські зірки неодноразово розповідали про те, з якими образливими “кличками” від однолітків стикались в школі. Так, Джордж Клуні був “Франкенштейном”, адже в зірки був параліч обличчя. Джулію Робертс однокласники часто називали “Жабою” через виріз рота, а відома модель Розі Хантінгтон Уайтлі була “Пласкою” – через високий зріст та худорляву фігуру.

На щастя, українські зірки не стикались із настільки образливими чи надто жорстокими прізвиськами у своєму дитинстві. Втім, як і у багатьох інших дітей, у селебріті були “клички”. Знаменитості чесно (або майже чесно?) зізнались в тому, як їх називали в шкільні часи.

В’ячеслав Соломка

Слава Соломка мав не одне прізвисько в дитинстві – вони були пов'язані з ім'ям ведучого та з його фігурою
Слава Соломка мав не одне прізвисько в дитинстві – вони були пов’язані з ім’ям ведучого та з його фігурою

Відомий український телеведучий зізнався, що в шкільні часи в нього була не одна “кличка”. Артиста називали по-різному, а його прізвиська створювались на основі імені майбутньої зірки, а також його худорлявої фігури.

Так, Слава Соломка зізнався, що однокласники називали його наступним чином: Соломка-травка, Сєно, Солома, Соломінка. Втім, якщо фантазії у бешкетників було трохи більше, то розбишаки вирішували “перемкнутись” на статуру знаменитого ведучого. В’ячеслава Соломку називали Дрищем та Кощєєм Безсмертним.

Павло Зібров

Український співак зізнався, що в дитинстві його називали менш образливим, але доволі очевидним прізвиськом
Український співак зізнався, що в дитинстві його називали менш образливим, але доволі очевидним прізвиськом

Легендарний український співак зізнався, що в дитинстві однокласники та товариші вигадали йому “кличку” на основі прізвища співака. Так, артист зізнався, що його називали “Зеброю”, адже він – Павло Зібров. Схоже, що однокласники та товариші майбутньої зірки мали не надто хорошу фантазію або ж співак у школі нікого не ображав, а тому забіяки вирішували не мудрувати.

Дядя Жора

Дядя Жора розповів, що прізвисько з його дитинства стало його сценічним псевдонімом
Дядя Жора розповів, що прізвисько з його дитинства стало його сценічним псевдонімом

Вадим Мичковський розповів журналістам та шанувальникам, що на прізвисько, яке йому дали в дитинстві він ніколи не ображався. Артист зізнався, що дитяча кличка переросла в сценічний псевдонім.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.