35-річна Настя Каменських розповіла про материнство і показала вагітний живіт: “Більше не буде, як раніше”

Популярну співачку Настю Каменських часто підозрюють у вагітності. Нещодавно дружина Потапа і сама підігріла чутки про те, що нині проживає цікавий стан. Дізнайтеся, що відомо про поповнення у родині артистки.

Популярна співачка Настя Каменських часто говорить в інтерв’ю про те, що дуже мріє подарувати Потапу спільну дитину. У свої 35 років артистка ще ніколи не мала досвід материнства. Проте, зірка навіть не сумнівається, що її майбутній малюк буде купатися у любові та ласці.

Цього року, як ніколи бурхливо мережа обговорює вагітність поп-діви, адже привід думати про це співачка дала ще задовго до війни. Відомо, що 24-го лютого пара знаменитості та репера опинилася закордоном. Анастасія з Олексієм ще задовго до того, як на Київ посипалися перші снаряди вирушили у відпустку в Іспанію. На опублікованих фото з поїздки, прихильники розгледіли маленький акуратний животик у дружини Потапа.

Втім, Каменських вирішила тримати інтригу та взагалі оминала тему вагітності. Втім, повернувшись до України, приховувати живіт було вже не можливо. Настю у нових формах бачили під час благодійної поїздки в Ірпінь та фанати помітили, як змінився стиль зірки: стало більше об’ємних нарядів які прикривають округлості, мішкуватих костюмів.

Сама ж співачка нещодавно показала дуже загадкове сторіз в Інстаграмі, яке підписала двозначною фразою:

“Життя більше не буде, як раніше. Воно буде набагато краще”

Настя Каменських розповіла про материнство

Цікаво, що раніше Настя не раз казала, що до материнства вона вже готова. Для неї немає різниці, хто народиться: хлопчик чи дівчинка, вона буде щиро любити свого з Потапом малюка. До речі, репер ще жодного разу не висловився про тему продовження роду з поп-дівою. Відомо, що в Олексія вже є син на ім’я Андрій, який народився у першому шлюбі.

Нагадаємо, що більше про Настю Каменських ви можете дізнатися у відео на нашому Ютуб-каналі “Одна минута”, де розкриваються епізоди роману поп-діви з Потапом та її стосунки з його колишньою Іриною Горовою.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.