Софія Ротару показала пам’ятник, який встановила покійному чоловіку: розкішний монумент з натурального каменю

Популярна співачка Софія Ротару вже багато років живе сама без чоловіка. Коханий Примадонни полишив цей світ вже багато років тому, але пам'ять про нього жива досі. Подивіться, який монумент встановила зірка обранцеві.

Популярна співачка Софія Ротару привертає увагу фанатів не лише своєю творчістю, а й історією особистого життя. Бувши найпопулярнішою співачкою радянських часів, вона могла підкорити будь-якого чоловіка, але всі роки лишалася вірному тільки одному.

Анатолій Євдокименко став справжньою половинкою зірки, а вона проявила лебедину вірність після його втрати. Чоловіка не стало у 2002-му році і знаменитість повністю закрила серце, переживаючи втрату. Більше Софію Михайлівну не цікавили ні прихильники, ні сцена, ні музика. Допоміг вибратися з такого стану єдиний син, якій увібрав у себе найкращі риси батьків.

Софія Ротару показала пам’ятник, який встановила покійному чоловіку

Нині є Ротару показала, який пам’ятник встановила своєму чоловікові. Відомо, що за життя він займався музикою, був керівником ансамблю, мав почесні звання. Саме тому на яскравому граніті видніється його барельєф з трубою. Поруч — ошатна могила, по якій видно, що рідні часто відвідують останній прихисток голови родини. Поховали обранця співачки на найстаршому та найпрестижнішому погості столиці — Байковому кладовищі. Там знайшли вічний спокій багато політиків та артистів.

Софія Ротару показала пам’ятник, який встановила покійному чоловіку

Чому не стало чоловіка Софії Ротату?

Софія Михайлівна зараз майже не здіймає такої особистої теми. Вона болісно переживала втрату і навіть зараз в Інстаграмі показала, що її серце досі розбито. Навіть 20 років не допомогли полегшити емоційний фон. Анатолій Євдокименко пішов з життя на 61-му році. У нього стався інсульт, який він, на жаль, не пережив. Подейкують, що це вже був третій випадок, коли у чоловіка стався серцевий напад.

Ротару розповіла, якою була матір'ю для свого сина єдиного сина
Софія Ротару показала пам’ятник, який встановила покійному чоловіку

Нагадаємо, що у Ротару є онук та онучка. Молодих наступників зірки назвали на честь легендарної бабусі та дідуся. Відомо, що обидва також займаються творчістю та до війни проживали закордоном.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.