Які гонорари у зірок першого ешелону: Горбунов заробляє менше Галкіна, а Пугачова живе за рахунок чоловіка

Кожному принаймні раз в житті було цікаво дізнатись, скільки заробляють найвідоміші артисти з гучними іменами. Дізнайтесь, які гонорари отримують популярні знаменитості

Доволі часто зірки вирішують приховувати від своїх прихильників суми власних гонорарів. Таке рішення пояснюється просто – знаменитості не хочуть, аби в їхній гаманець “лізла” публіка. Проте, і в українському, і в російському шоу-бізнесі є артисти, які без будь-яких “але” діляться з шанувальниками такою інформацією. Втім, найдопитливіші вміють дізнатись буквально все навіть про тих артистів, які ретельно приховують інформацію про своє особисте життя.

Скільки заробляє Максим Галкін?

У найкращі часи відомий телеведучий, гуморист та пародист брав участь ледве не в кожному найпопулярнішому шоу російського телебачення. Крім того, Максим Галкін часто дає сольні концерти та виступає на корпоративах. Саме тому можна зробити висновок: заробляє артист багато. За версією російського журналу “Forbes” за один рік Максим Галкін заробляє близько 4,8 мільйона доларів. Артист не виступає на заходах дешевше, ніж за 2,5 мільйони рублів.

Максим Галкін заробляє великі гроші
Максим Галкін заробляє великі гроші

Гонорари Олега Винника

Два роки тому, 2020, український співак став найдорожчим артистом у всій країні. Позаминулого року він виступив на 50 концертах, на яких були присутні, в середньому, по 200 тисяч глядачів. Один квиток коштував від 28 то 35 доларів, відповідно він заробив близько 5,5-7 мільйонів доларів за 2019 рік.

Олег Винник є одним із найпопулярніших артистів України, тому заробляє відповідно
Олег Винник є одним із найпопулярніших артистів України, тому заробляє відповідно

Скільки заробляє Ані Лорак?

Запроданка оцінює свою діяльність, за різними джерелами, від 30 до 70 тисяч доларів за всього лиш один виступ. За даними російського ЗМІ “Експрес газета”, один виступ може досягати вартості в 100 тисяч доларів.

Ані Лорак за один виступ заробляє величезні гроші
Ані Лорак за один виступ заробляє величезні гроші

Світлана Лобода

За один свій концерт українська співачка Світлана Лобода поставила чималий цінник: концерт артистки коштує близько 25 тисяч євро. У росії приватний виступ на закритій вечірці або ж участь у корпоративі коштуватиме 300 тисяч доларів.

Світлана Лобода бере чималі гроші за свої виступи
Світлана Лобода бере чималі гроші за свої виступи

Дізнайтесь, скільки заробляють інші відомі артисти у відео “Однієї хвилини”. У сюжеті ми зібрали найпотаємніші подробиці про професійне життя відомих артистів.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.