Таюне: Все, що відомо про таємне кохання Олега Винника – біографія, фото, цікаві факти

Олег Винник не полюбляє говорити про своє особисте життя, втім останнім часом з'являється все більше доказів, що він перебуває в шлюбі з Таюне. Що відомо про таємну дружину співака?

Відомий український співак та “повелитель вовчиць” Олег Винник не полюбляє говорити про своє особисте життя. Артист створив собі вдалий образ холостяка, який приніс йому велику славу та всеукраїнське визнання. Втім, усім відомо, що приховати правду доволі важко. Саме тому останнім часом в Мережі з’являється набагато більше доказів, що артист таємно одружений на Таїсії Сватко.

Олег Винник і Таюне скоріш за все давно таємно одружені
Олег Винник і Таюне скоріш за все давно таємно одружені

Олег Винник не зміг приховати абсолютно всіх деталей особистого життя, тому наразі можна сказати напевно, що між ним і Таюне щось є. Хоча артисти продовжують відмовчуватись, пропонуємо дізнатись трішки більше про ту, кому, як вважають шанувальники, Олег Винник присвячує свої пісні.

Цікаві факти з життя Таїсії Сватко

Українська співачка Таюне почала свою кар’єру зі спільної з Олегом Винником діяльності. Дівчина працює бек-вокалісткою на концертах “повелителя вовчиць”, втім паралельно веде сольну діяльність. Коли артистка виступила сольно на “Українській пісні року”, то багато прихильників запідозрили, мовляв, знаменитість хоче піти від Винника та почати співати сама.

Як зізнається Таюне, вона б не хотіла працювати без свого колеги та ймовірного чоловіка. За зізнанням Таїсії Сватко, саме Олег Винник займається написанням її сольних пісень, саме тому вона залишається йому відданою. Попри те, що вона часто бере участь в сольних виступах, Таюне все одно продовжує популяризувати творчість свого колеги.

Таїсія Сватко зізналась, що не планує завершувати спільну з Олегом Винником діяльність
Таїсія Сватко зізналась, що не планує завершувати спільну з Олегом Винником діяльність

Народилась українська співачка в Черкаській області, в місті Сміла. В тій самій області народився і той, кого в майбутньому називатимуть коханим Таюне. Варто зазначити, що одного разу журналісти “дістались” до села, в якому народився Олег Винник та запитали в місцевих мешканців, чи є щось між українським співаком та його бек-вокалісткою.

Так, односельці “повелителя вовчиць” тоді зізнались, що близько двадцяти років тому відгуляли гучне весілля на два села. Крім того, журналістам вдалось зібрати коментарі, в яких місцеві жителі зізнались: вони давно навіть бачили спільного сина Олега Винника та Таїсії Сватко.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.