Вєрка Сердючка не завжди ходила з зіркою на голові: всі капелюшки Андрія Данилка, яким позаздрить Осадча

Неодмінним атрибутом сценічного образа Андрія Данилка є величезна осяяна зірка на голові. Його Вєрка Сердючка компонує цей головний убір із будь-яким одягом – вишиванкою, спортивним костюмом, блискучою сукнею. Та так було не завжди. Є й інші капелюшки.

Розмовний жанр

Спочатку Андрій Данилко виступав як стендап-комік, перевтілюючись то в солдатика, то в матросика, то в інших не вельми розумних персонажів. Та коли у 1993 році придумав образ Вєрки Сердючки, його кар’єра різко пішла в гору.

Знаменитий берет провідниці

Довгий час скандальна провідниця, що балакала смішним суржиком, носила виключно берет. Та згодом гардероб жінки значно розширився.

За 4 роки на ТВ з’явилася передача “СВ-Шоу”, де Вірка Сердючка у своєму вагоні приймала зіркових гостей і вела розмови про казна-що.

У СВ-шоу Вєрка капелюшка не змінювала

Помічницею ведучої виступала Геля – гарна, але мовчазна дівчина, що не промовила жодного слова. Проєкт закрився лише у 2002 році, проіснувавши 5 років.

Співоча кар’єра

Практичний Данилко помітив, що артисти розмовного жанру мають весь час викладатися на сцені, в той час, як співаки, один раз записавши пісню, просто вигинаються на концерті під фонограму.

Вєрка Сердючка в перуці з квіткою

І його Сердючка заспівала.

Зміна іміджу Вєрки Сердючки

Сталося це в 1998 році. Альбом “Я рождена для любви” став справжньою сенсацією.

За версією Сердючки, все буде добре

Відтоді провідниці, як зірці шоубізу, довелося змінювати образи, прикрашаючи коротко стрижене волосся артиста квітами, вінками, коронами.

Шапочка Сердючки з трояндами

Так тривало, доки Андрій не намацав нестандартне рішення – надів на голову блискучу зірку. Вперше подібний головний убір публіка побачила під час виступу знаменитості на “Євробаченні-2007”.

Вєрка багато років не зраджує зірці на голові

Хто переміг тоді, не пам’ятає ніхто. А пісню Dancing Lasha Tumbai срібної призерки Сердючки залюбки наспівувала вся Європа.

Мюзикли

Вєрка Сердючка неодноразово знімалася в кіно, переважно в мюзиклах. Тоді її образи кардинально змінювалися.

Вправно маніпулювала чоловіками самогонниця у “Вечорах на хуторі біля Диканьки”.

Файна вийшла самогонниця

Не погребувала Сердючка роллю в “Червоній шапочці”.

Змінила чорний берет на червоний

Зіграв Андрій Данилко роль шаманки Ксенії у “Сніговій королеві”, Брунгильду в “Попелюшці”, мадам Ришельє в “Трьох мушкетерах”, Хиврю в “Сорочинському ярмарку” тощо.

Саму себе зобразила в “Пригодах Вєрки Сердючки”.

Сердючка зіграла роль провінціалки, що вирішила стати співачкою

А ось так виглядає людина, якій вдалося втілити таку неймовірну кількість цікавих образів у життя, насправді.

Андрій Данилко поза сценою віддає перевагу кепці

 

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.