Знайшов кохання після 46 років: Вакарчук ховає жінку, яку зустрів після Лялі Фонарьової – що про неї відомо

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вперше став батьком у віці 46 років. Чоловік приховує жінку, яка зробила його батьком, однак деякі відомості про обраницю артиста все ж є.

Святослав Вакарчук вразив публіку новиною про розлучення у 2021 році. Чоловік повідомив, що розлучається з дружиною Лялею Фонарьовою після 20 років шлюбу. Святослав не назвав причину розлучення, але додав, що залишився з колишньою дружиною близькими людьми і попросив не задавати зайвих запитань.

Як виглядає колишня дружина Вакарчука

Втім, зовсім скоро стала відома реальна причина розлучення артиста. Через декілька місяців після цієї заяви стало відомо, що Вакарчук став батьком вперше. При цьому сам артист приховува цей факт деякий час і не називав імені своє нової жінки, яка і зробила його батьком. Втім, коли правда вилізна назовні, артист не став приховувати – він дійсно став батьком хлопчика на ім’я Іван.

Вже через рік, в липні поточного року, Святослав Вакарчук став батьком вдруге. У нього народилася донечка, яку звати Соломія.

Варто відзначити, що сам артист тримає своє особисте життя в секреті. Чоловік не відповідає на питання журналістів про нову кохану та дітей і не показує їхні фото. Втім в ЗМІ вже давно пишуть, що обраницею Вакарчука являється виконавча продюсерка компанії Radioaktive Film Євгенія Яцута.

Як виглядає нова обраниця Святослава Вакарчука

Святослав і Євгенія знайомі давно, оскільки Євгенія приймала участь у продюсуванні кліпів гурту “Океан Ельзи”.  Чутки про їхній роман ходили давно.

Підтвердженням того, що Євгенія являється матір’ю дітей Вакарчука являється те, що вона була вагітною і у 2021 році і з великим животом її бачили у 2022 році. Коли весною 2022 році в Мережі з’явилися фото вагітної Євгенії, то почали говорити, що скоро Вакарчук стане батьком.

Так і трапилось, через декілька місяців, в липні, артист повідомив про поповнення. Тож зараз прихильники артиста впевнені, що його таємною жінкою являється саме Євгенія Яцута.

Як виглядає нова обанниця Вакарчука
Як виглядає нова обанниця Вакарчука

Що відомо про жінку, яка зробила Вакарчука батьком

Євгенії Яцуті зараз 40 років. Вона працює у кінокомпанії і займається виробництвом кліпів, реклами та серіалів. Також жінка має ступінь магістра з психології.

Варто відзначити, що у Вакарчука і його першої дружини Лялі Фонарьової за 20 років шлюбу дітей не було.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".