Таємно відгуляв весілля: Вакарчук, Потап та Олег Винник – чоловіки, які не люблять триндіти про особисте

Українські зірки полюбляють зберігати таємниці особистого життя, проте їхнє кохання настільки сильне, що ховати його немає сили. Особисті історії тих, хто говорити про них не полюбляє

В українському шоубізнесі є чимало знаменитостей, які не дуже люблять говорити про своє особисте життя. Зірки намагаються приховати своїх коханих та замовчують деталі, втім великі почуття приховати неможливо. Читайте про історії кохання найбільш таємничих пар України.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Відомий український музикант перебував у стосунках з Лялею Фонарьовою понад 20 років, проте ретельно оберігав деталі особистого життя. Минулого року знаменита пара розійшлась, але приємні спогади про минуле екскохані зберігають і досі. Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова познайомились у 1990-х роках, коли гурт “Океан Ельзи” завоював популярність.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Учасники гурту шукали іміджмейкера та взяли на це місце Лялю Фонарьову, яка з першого погляду зачепила Святослава Вакарчука. Доволі довгий час знаменитості перебували в цивільному шлюбі, втім напевно невідомо, чи укладали вони шлюб. Святослав Вакарчук в одному з інтерв’ю зазначав, що він ніколи не розумів помпезних святкувань весілля. Втім, багато шанувальників впевнені, що закохані все ж одружились.

2015 року ЗМІ сколихнула новина про те, що у Львові знаменита пара відсвяткувала таємне весілля, куди запросила лише найближчих.

Олексій Потапенко й Анастасія Каменських

Весілля Насті Каменських і Потапа
Весілля Насті Каменських і Потапа

2006 року Потап шукав напарницю для дуету. Тоді товариш запропонував йому прослухати, як співає Настя Каменська, втім Олексію Потапенку не сподобалась артистка. Втім, пізніше артисти зустрілись знову, записали перший спільний трек і їхня співпраця виявилась успішною. Потап і Настя швидко завоювали популярність серед прихильників, але публіка не вірила, що між співаками немає нічого, крім дружби.

Так і виявилось: музиканти проводили разом багато часу та з’ясували, що сильно зацікавлені одне в одному. Так, Потап розлучився, закохані зіграли весілля й три роки мовчали про своє кохання.

Олег Винник і Таїсія Сватко

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Відомий український співак – один із небагатьох, хто й досі приховує будь-які факти з особистого життя. Олег Винник віртуозно викручується, аби не відповідати на запитання журналістів про стосунки зі своєю ймовірною коханою Таюне. Втім, одного разу особливо допитливим журналістам вдалось дізнатись, що на початку 2000-х майбутні знаменитості зіграли весілля в рідному селі Олега Винника.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.