У кого з українських співачок найвищий вокальний діапазон: Тіна Кароль, Камалія, Оля Полякова, Джамала

Українська естрада може похвалитись талановитими артистами. Порівнюємо вокальні дані найвідоміших співачок України – в кого найбільший діапазон голосу?

В українському шоубізнесі чимало талановитих співаків. Артисти завжди готові вразити своїх шанувальників новими хітами та незвичними дуетами. Втім, деяким знаменитостям достатньо просто виконати свої пісні, адже глибина їхнього голосу вже вражає. Пропонуємо порівняти вокальні дані найвідоміших українських співачок.

Тіна Кароль

Українська співачка має чудовий голос та тренує вокалістів на “Голосі”

Відома українська співачка ледве не від народження почала цікавитись великою сценою та музикою. Після завершення навчання у 9-му класі дівчина вирушила будувати власну кар’єру в столиці. У Києві молода зірка вступила в музичне училище, де викладачі одразу помітили талант та хист Тетяни Ліберман.

Тетяна Русова, викладачка співу, зазначила, що в Тіни Кароль є не лише власна манера виконання, а й сильний характер – дівчина завжди говорила все прямо, нічого не приховувала. Саме це й стало вирішальною складовою, яка зробила Тіну Кароль потужною українською зіркою.

Співачка має діапазон голосу в три октави – від “фа” малої октави до “мі” третьої.

Оля Полякова

Артистка виконує хіти в стилі “поп” і також тренує вокалістів на “Голосі”

Гуморна, активна та яскрава – все це про Олю Полякову. Знаменитість зростала творчою та активною людиною. У дитинстві артистка зіграла декілька епізодичних ролей у комічному дитячому серіалі “Єралаш”, проте акторська кар’єра не приваблювала Полякову так, як музика.

Відома українська співачка після випускного вирушила до Вінницького музичного училища культури та мистецтв, де здобула диплом хорового диригування. навчалась у Київському національному університеті культури – клас естрадного вокалу. Оля Полякова має такий самий діапазон, як і її колега – три октави.

Камалія

Знаменита співачка заворожує своїм ніжним голосом
Знаменита співачка заворожує своїм ніжним голосом

Усе дитинство Камалії пройшло в постійних подорожах. Народилась майбутня знаменитість в російському Забайкаллі, пізніше переїхала до Будапешту, а врешті-решт “осіла” у Львові. Попри постійні переїзди співачка навіть в дитинстві займалась творчістю – танцювала та співала. Пізніше стала учасницею львівського ансамблю “Галицька перлина”.

Співацький голос Камалії – сопрано, а діапазон складає чотири октави.

Джамала

Чарівна Джамала підкорила серця українців своїм співом
Чарівна Джамала підкорила серця українців своїм співом

Творчість Джамали заворожує ледве не кожного, хто принаймні раз чує її пісні. Сусана Джамаладінова співає у різних жанрах, але найбільше прихильників захоплює виконання джазових композицій. Діапазон голосу Джамали також складає чотири октави, а її співацький голос – лірико-драматичне сопрано.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.