Ким працюють жінки українських політиків: Олексія Арестовича, Віталія Кіма, Олега Ляшка, Віталія Кличка

Доки одних цікавить лише громадська та політична діяльність певних персон, інші цікавляться і їхнім особистим життям. То чим, окрім сім'ї, займаються кохані українських політиків?

Українці завжди уважно стежили за відомими політиками. Після початку повномасштабної війни на арені з’явилось куди більше персоналій, які привернули увагу публіки. Відтепер народ стежить не лише за їхньою громадською діяльністю, й за особистими та сімейними стосунками. Пропонуємо дізнатись, чим займаються та де працюють їхні дружини.

Анастасія Арестович

Анастасія та Олексій Арестовичі
Анастасія та Олексій Арестовичі

Кохана Олексія Арестовича цікавиться психологією – саме завдяки цій діяльності вона познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком. Нині Анастасія разом з чоловіком виховує двох спільних дітей. Окрім цього, Арестович працює директором з розвитку одного зі столичних видавництв, назва якого не розголошується.

Дружина Олега Ляшка Росіта Сайранен

Дружина Олега Ляшка Росіта Сайранен
Дружина Олега Ляшка Росіта Сайранен

У відкритих джерелах майже неможливо знайти інформацію про кохану відомого українського політика. Олег Ляшко не приховує особистості своєї дружини, втім багато про неї говорити також не хоче. Майбутнє подружжя познайомилось у залі з гральними автоматами, де Росіта була менеджеркою.

Нині, ймовірно, кохана працює агентом з нерухомості. Крім того, вона виховує спільного сина, якого народила після 50 років.

Юлія Кім

Віталій Кім зі своєю дружиною Юлією
Віталій Кім зі своєю дружиною Юлією

Дружина голови Миколаївської ОВА абсолютно не публічна людина. Варто зазначити, що до початку повномасштабної війни Віталій Кім також не був настільки популярним. Разом зіркове подружжя виховує трьох дітей, а Юлія нині, ймовірно, турбується про свою сім’ю.

Втім, раніше, за відкритими даними YouControl, управління трьох компаній, керівником яких раніше був Віталій, перейшло до її дружини Юлії Кім.

Наталія Єгорова

Колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова
Колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова

Колишня дружина українського спортсмена та політика Віталія Кличка є моделлю та спортсменкою. Нині Наталія Єгорова мешкає в Німеччині – там вона займається модельним бізнесом. Крім того, українська знаменитість є офіційною представницею благодійного фонду “Фіторятівники”, яка займається в Україні підтримкою жіночого й дитячого здоров’я.

Також Наталія Єгорова займалась музичною та письменницькою діяльністю. На сцені колишня дружина українського політика з’являлась в образі залежної від кохання. Перші виступи знаменитості транслювались на німецьких каналах.

Письменницьку діяльність вона поєднала зі спортом. Для книги братів Кличків “Наш фітнес” Наталія Єгорова написала главу під назвою “Мій шлях до ідеальної фігури”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.