Дві половинки одного цілого: історії кохання Винника і Таюне, Осадчої і Горбунова, Кароль і Балана, Зеленських

Два серця, які раніше навіть не здогадувалися про своє щастя, зійшлись у романтичному танці кохання. Як познайомили та полюбили одне одного найвідоміші зіркові пари?

Відомі українські пари привернули до себе чимало уваги. За розвитком їхніх стосунків із завмиранням серця спостерігали ледве не всі українці, а шанувальники переживали та раділи разом зі своїми кумирами. Пригадаймо, як зустрілись та покохались найвідоміші пари українського шоубізнесу?

Олег Винник і Таїсія Сватко

Олег Винник і Таїсія Сватко
Олег Винник і Таїсія Сватко

Відомий український співак та найголовніший серцеїд країни вперто мовчить про своє особисте життя. Артист ніколи не любив розповсюджуватись про свої стосунки, адже це б зруйнувало образ холостяка. Втім, журналістам вдалось з’ясувати – дуже давно Винник і його бек-вокалістка Таюне відгуляли своє весілля.

А познайомились закохані у вищому навчальному закладі. В університеті майбутнє подружжя стало однокурсниками, а, за словами їхніх викладачів, майбутній співак тоді одразу звернув увагу на сором’язливу Таїсію.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Відомі українські телеведучі довгий час працювали в одній сфері та на одному телеканалі, проте не одразу звернули одне на одного увагу. 2012 року Катерина Осадча почала вести телепроєкт “Голос. Діти”, а Юрій Горбунов став її напарником. Життя закрутилось так, що пізніше парочка стала не лише екранною – зірки закрутили роман.

Катерина Осадча одного разу розповіла, що вони ніколи не намагались приховати своїх стосунків, проте й розголошувати їх не хотіли. Прихильники дізнались про їхнє кохання лише 2017 року – саме тоді вони офіційно одружились.

Тіна Кароль і Дан Балан

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Знаменитості, яким приписують роман, давно були знайомі одне з одним заочно, втім вперше поспілкуватись нормально їй вдалось на зніманні телепроєкту “Голос країни”. Тіна Кароль завжди заперечувала те, що її та Дана Балана пов’язує щось більше, ніж робочі стосунки. Втім, приховати яскраві погляди та милі усмішки від шанувальників неможливо.

Варто зазначити, що українці дивились сезони за участі Кароль і Балана не лише заради самого шоу “Голос”, а й заради їхнього флірту. Дан дарував співачці подарунки, а Тіна мило та кокетливо йому відповідала. Багатьом і досі хочеться, аби Тіна Кароль та Дан Балан стали парою.

Володимир та Олена Зеленські

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські

Нинішній президент України та його перша леді Олена Зеленська разом вже понад 24 роки. Вперше майбутні закохані зустрілись у стінах своєї рідної гімназії – обидва народились та виросли у Кривому Розі. Володимир Зеленський неодноразово зізнавався, що закохався у майбутню дружину з першого погляду.

Нині знамените подружжя щасливо разом та виховує двох дітей – старшу доньку Олександру, яка навчається у київському виші на першому курсі, та молодшого сина Кирила.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.