Розлучення напоказ: Остапчуки, Дантес і Дорофєєва, Боржемська і Узелков та інші зірки, які влаштували шоу

З плином часу життя змінюється, проте дещо залишається незмінним – зіркові скандали. Які відомі українські зірки зуміли зробити зі свого розлучення справжнє шоу?

Шанувальникам дуже подобається спостерігати за розвитком стосунків зіркових пар. Втім, в українському шоубізнесі є дещо цікавіше – процес розлучення. Знаменитостям вдається зробити з нього справжнє шоу. Навіть ті, хто хотів, аби все пройшло спокійно, не можуть втриматись та розповідають все своїм фанатам. Читайте історії про пари, які не змогли розлучитись “по-тихому”.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

За розлученням українських музикантів спостерігає ледве не вся країна. Розставання Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса стало ще більш скандальним, коли вони “обмінялись” партнерами – співачка закрутила роман з другом свого чоловіка, а співак почав зустрічатись з дружиною свого друга.

Пізніше почали з’ясовуватись деталі розлучення. Дантес в останньому інтерв’ю заявив, що розставання не на його совісті, ніби підтвердивши, що його колишня дружина Надя Дорофєєва зрадила йому з Михайлом Кацуріним.

Даша та Михайло Кацуріни

Даша та Михайло Кацуріни
Даша та Михайло Кацуріни

Подружжя відомих рестораторів розлучилось ледве не одразу після своїх друзів Наді Дорофєєвої та Вови Дантеса. Знаменитості довго мовчали про інцидент, втім пізніше Даша Кацуріна опублікувала великий допис із порадами для підписниць, як пережити розлучення. В публікації дівчина зізналась, що розлучилась через зраду.

Лише в червні цього року Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін офіційно оголосили, що вони разом. Пізніше стало відомо й про те, що Даша Кацуріна зустрічається з Вовою Дантесом.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Відомі спорт-пара розлучилась ще декілька років тому. Зіркова пара довго не зізнавалась, чому вирішила розійтись, втім шанувальники будували багато теорій, одна з яких – зрада В’ячеслава. Втім, чоловік зізнавався, що він однолюб і у його серці живе лише Марина.

Цьогоріч Боржемська розповіла цікаві деталі. Так, за зізнанням фітнес-тренерки, вона боялась засинати вночі, адже отримувала від ексчоловіка СМС з погрозами. Лише після початку повномасштабної війни колишнє подружжя змогло нормально поговорити.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Шоумен та його колишня дружина – одна з небагатьох пар, яка й досі не дає офіційних коментарів стосовно свого розлучення. Шанувальники ще на початку осені запідозрили, що між знаменитостями пробігла кішка, а їхній товариш Слава Дьомін лише підлив олії у вогонь. Тоді ведучий зізнався, що Остапчук та Горняк живуть окремо.

Перші дрібні натяки на те, що закохані могли розійтись підкріпились “важким” аргументом – Христина Горняк вирушила на острів Міконос, куди обіцяла полетіти лише у разі розлучення з чоловіком. Пізніше Володимир Остапчук з’явився на публіці без обручки – тоді шанувальникам стало все зрозуміло.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.