Ким працюють жінки “Дизель Шоу”: дружини Єгора Крутоголова, Євгена Сморигіна, Дмитра Танковича, Сашка Бережка

Відомі українські актори "Дизель Шоу" мають не лише красивих дружин, а й талановитих. Чим займаються у вільний час та ким працюють кохані знаменитих артистів?

Актори “Дизель Шоу” вже багато років тішать глядачів смішними та влучними жартами, а також теплою атмосферою. Що відомо про особисте життя знаменитостей, а саме – ким працюють дружини акторів “Дизель Студіо”?

Дружина Єгора Крутоголова

Єгор і Катерина Крутоголові
Єгор і Катерина Крутоголові

Катерина Крутоголова, дружина художнього керівника “Дизель Шоу” працює фотографом. Мисткиня робить фотографії, зокрема, і на концертах гумористичного проєкту. Зіркова дружина публікує свої роботи на робочій сторінці в Інстаграмі. Крім того, Катерина Крутоголова має іншу сторінку, на якій публікує сімейні теплі фотографії.

Сімейні та дитячі фотосесії Крутоголової мають особливу атмосферу – теплі відтінки та вибір локації роблять їх неймовірно красивими.

Дружина Євгена Сморигіна

Євген та Лідія Сморигіни
Євген та Лідія Сморигіни

Хоча Євген Сморигін є доволі публічною людиною, його дружино сильно від нього відрізняється. Лідія Сморигіна займається домашніми справами, а також виховує дітей, поки її чоловік роз’їжджає гастролями. Втім, задовго до знайомства зі своїм коханим зіркова дружина працювала торговим агентом у мережі супермаркетів.

До слова, познайомились майбутні чоловік і дружина у під’їзді – прямо на сходовому майданчику. Євген та Лідія швидко зацікавились одне в одному, а пізніше завели дітей та створили щасливу сім’ю.

Дружина Дмитра Танковича

Дмитро Танкович і Ольга Рибка
Дмитро Танкович і Ольга Рибка

Дмитро Танкович народився в Білорусі, проте щастя в особистому та професійному житті знайшов в Україні. Тут артист познайомився зі своєю майбутньою дружиною Ольгою Рибкою. Майбутні кохані вперше зустрілись за лаштунками відомого телепроєкту “Україна має талант”, де нині зіркова дружина працювала адміністратором кастингу.

Пізніше знаменитості закохались та побудували міцну сім’ю. Минулого року їхня донька Олександра пішла в перший клас.

Дружина Олександра Бережка

Сім'я Олександра Бережка
Сім’я Олександра Бережка

Відомий український актор здобув свою славу на сцені “Дизель Шоу”. В особистому житті знаменитості також пощастило – він одружився з красунею Оленою Єрохіною. Артисти виховують трьох дітей та виглядають разом неймовірно щасливо.

Зіркова дружина працює танцівницею, а також фотомоделлю. Крім того, Олена Бережок (Єрохіна) за професією бренд-менеджер.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.