Дружини Олександра Пономарьова: чому найгарніший співак України досі в холостяках, а жінки від нього тікають

Олександр Пономарьов, один із найвідоміших та найкрасивіших співаків України, й досі не може здобути особистого щастя. Що відбувається в житті українського музиканта?

У житті відомого українського співака сталось два великих кохання, втім і досі артистові не вдалось віднайти своє особисте щастя. У цивільному шлюбі з першою дружиною в Пономарьова з’явилась донька Євгенія, а з другою офіційною дружиною знаменитість завів сина Олександра. Що нині відбувається в особистому житті одного з найвідоміших артистів України?

Олександр Пономарьов і Олена Мозгова

Олександр Пономарьов і Олена Мозгова
Олександр Пономарьов і Олена Мозгова

Під час їхніх 10-річних стосунків між зірковою парою вирували справжні пристрасті, жертвою яких став Олександр Пономарьов. Задовго після розлучення зі своєю екскоханою знаменитість наважився розповісти своїм шанувальникам про зради Олени Мозгової. Так, за словами знаменитого співака, саме через це вони з колишньою і розійшлись.

В одному з інтерв’ю зірка зізнався, що він вирішив пробачити свою кохану, коли вперше дізнався про її зради. Втім, пройшов час і Олена Мозгова вдруге зрадила коханого. Тоді Олександр Пономарьов не зміг змиритись з ситуацією й пішов від екскоханої. У зірок є спільна донька, яка цьогоріч відсвяткувала 24-й день народження.

Втім, Олена Мозгова розповіла інші цікаві деталі в інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Українська продюсерка, з допомогою якої Пономарьов зробив перші кар’єрні кроки, зізналась, що співак настільки ревнував її до інших чоловіків, що іноді доходило до бійок.

Шлюб Олександра Пономарьова і Вікторії Мартинюк

Олександр Пономарьов і Вікторія Яремчук
Олександр Пономарьов і Вікторія Яремчук

Якщо в першому шлюбі, за словами самого співака, зраджували йому, то в другому шлюбі зрадником став Пономарьов. Після розлучення його колишня дружина Вікторія Мартинюк зізнавалась, що до неї не просто доходили чутки про невірність коханого – вона спілкувалась з жінками, з якими “гуляв” співак.

Колишня дружина відомого музиканта розповідала, що вона так довго залишалась у шлюбі з українським співаком, адже не хотіла, аби їхній син зростав у неповній сім’ї. Так, за словами Мартинюк, вона довго терпіла викиди Пономарьова, втім 2011 року їхній шлюб розпався.

Романи Олександра Пономарьова

Пономарьову приписували роман з Яремчук
Пономарьову приписували роман з Яремчук

Довгий час у ЗМІ ходили чутки, що український співак закрутив роман зі своєю підопічною Марією Яремчук, проте знаменитість швидко розставив усі крапки над “і”. Так, за словами Олександра Пономарьова, він ніколи не заводить романів з колегами, а тим паче – з підопічними.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.