Дві дружини і Фреймут: особисте життя Сергія Притули, всі його діти і чутки про романи на Новому каналі

Сьогодні інтерес публіки до особистості Сергія Притули значно виріс. Пропонуємо пригадати, кого кохав та ким захоплювався відомий український телеведучий та головний волонтер України

Один із найвідоміших українських телеведучих і шоуменів після початку повномасштабної війни заробив собі ще одне звання. Так, Сергія Притулу сьогодні величають ледве не богом усіх волонтерів, адже знаменитості вдається за лічені секунди закривати величезні збори. Втім, хай там що, для багатьох українців зірка залишається одним із легендарної трійці “Фреймут, Педан, Притула”. Отож, час ближче познайомитись з особистістю зірки – розповідаємо детальніше про його особисте життя.

Дві дружини – два великих кохання

Усього відомий телеведучий був одружений двічі. Хоча від першого шлюбу у шоумена залишився син Дмитро, з дружиною у Сергія Притули, на жаль, не склалось. Так, з майбутньою колишньою дружиною Юлією Андрійчук український телеведучий познайомився у рідному Тернополі. 2007 року молоді познайомились, а вже незабаром зіграли весілля.

Сергій Притула з першою дружиною Юлією Андрійчук
Сергій Притула з першою дружиною Юлією Андрійчук

Сергій Притула раніше розповідав, що ці стосунки не витримали перевірку часом. Так, після весілля між ними виникли непорозуміння, які вони попри все не зуміли вирішити. У Притули та його першої дружини народився син Дмитро, якому зараз 14 років.

Пізніше Сергію Притулі таки вдалось віднайти своє сімейне щастя. Другою дружиною одного з найвідоміших українських волонтерів стала Катерина Сопельник. Одружились закохані 2015 року – весілля грали у прекрасну літню пору. Пізніше у сім’ї народилась перша спільна дитина. Так, 2017 року Катерина Сопельник стала мамою доньки Соломії, а 2021 народила Притулі донечку Стефанію.

Сергій Притула зі своєю другою дружиною Катериною Сопельник
Сергій Притула зі своєю другою дружиною Катериною Сопельник

Притула та Фреймут, а також третій зайвий

Багато шанувальників вважають період співпраці Педана, Притули та Фреймут золотим часом українського телебачення. Справедливості заради, трійця телеведучих і дійсно вдало виглядала разом на телеекранах та вміла підійняти настрій кожному.

Сергій Притула, Ольга Фреймут та Олександр Педан
Сергій Притула, Ольга Фреймут та Олександр Педан

Хоча багато прихильників приписували Притулі та Фреймут таємний роман, насправді між ними не було нічого більшого, ніж кохання. Пізніше через невдалий жарт Ольги Фреймут та її раптового звільнення з Нового каналу, Притула й зовсім припинив із нею спілкування.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.