Ким працює дружина ведучого “Світ навиворіт” Дмитра Комарова: виграла конкурс краси і пробилася на ТБ

Дмитро Комаров здобув популярність на українському телебаченні як ведучий проєкту "Світ навиворіт". Хоча особистим життям зірки цікавляться мало, воно не менш насичене за професійну діяльність

Олександра Кучеренко або, як її знають багато шанувальників пригодницького українського проєкту, Олександра Комарова прославилась у багатьох сферах. Дівчину важко назвати просто “дружиною українського телеведучого”. Модель, журналістка, танцівниця та благодійниця Кучеренко вміє дивувати талантами. То ким працює молода зірка та як їй вдалось зробити собі ім’я?

Ким працює дружина Дмитра Комарова

На просторах Інтернету можна знайти чимало цікавої інформації про зіркову дружину українського ведучого. Перераховувати сфери, в яких вона працює, а також її таланти можна довго. Олександра Кучеренко і телеведуча, і модель, і благодійниця, і навіть професійна танцівниця. А ось історія її почалась в українському місті Дніпро.

Майбутня знаменитість народилась 1997 року та з самого дитинства була творчою натурою. Маленька Саша Кучеренко займалась музикою і танцями, а у музичну школу вона пішла раніше, ніж діти зазвичай починають відвідувати звичайну. Так, у 5 років майбутня знаменитість вже навчалась грати на фортепіано.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Крім того, з самого дитинства вона почала займатись бальними танцями, що в майбутньому посприяло її просуванню на телебачені. Кучеренко ще в юності визначилась з улюбленим напрямком у танцях – зірка надає перевагу латиноамериканському стилю. Так, її танцювальна кар’єра мала значний успіх, адже Олександра двічі відвідувала Великобританію в рамках участі у міжнародному фестивалі “Blackpool Dance Festival”, а 2017 року стала учасницею вже українського проєкту “Танці з зірками”.

Втім, багато українців знають Кучеренко саме як модель. Варто зазначити, що модельний бізнес і дійсно займає велику частину життя Олександри, адже вона брала участь у рекламних кампаніях ледве не всіх найгучніших українських брендів, а також регулярно відкриває покази Ukrainian Fashion Week.

Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров
Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров

Втім, найголовніша частина життя Олександри Кучеренко – це журналістика. З самого дитинства майбутня зірка мала мрію стати відомою телеведучою. Два роки старших класів зірка навчалась у школі телеведучих в рідному Дніпрі, а потім вступила до київського вишу на спеціальність “Диктор і ведучий телепередач”. Після отримання диплома бакалавра Олександра вступила на магістратуру на спеціальність “Журналістика”.

Сьогодні Олександра Кучеренко – молода висхідна зірка української журналістики та шоубізнесу, але можна припускати, що вже зовсім скоро її ім’я лунатиме звідусіль.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.